Maxim este mulțumit

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 februarie 2016

618 maximFotbalistul român Alexandru Maxim, component al echipei germane VfB Stuttgart, a declarat într-un interviu pentru Federaţia Română de Fotbal, că noul antrenor, Jurgen Kramny, a reuşit să îi unească şi să creeze o atmosferă mai relaxată în vestiar.

„Cred că venirea noului antrenor a reuşit să ne unească şi să ne facă să înţelegem că doar dacă suntem ca o familie putem reuşi cu adevărat. Se vede şi în meciuri că jucăm mult mai relaxaţi. Relaţia mea cu Jurgen Kramny este cum a fost cu toţi cei dinaintea lui, una bazată pe respect reciproc. Eu încerc să fac cât mai bine ceea ce depinde de mine, iar el este cel care ia deciziile”, a precizat Maxim pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Cu noul antrenor, Jurgen Kramny, clubul lui Maxim a pierdut doar două jocuri, ambele cu Dortmund (unul în campionat, celălalt în cupă) şi a reuşit, datorită seriei de opt meciuri în Bundesliga fără înfrângere, să părăsească zona retrogradării.

Duminică, Alexandru Maxim a intrat pe teren în minutul 62 al partidei Schalke – Stuttgart, scor 1-1, în etapa a 22-a din prima ligă germană de fotbal. Mijlocaşul român a centrat din lovitura de colţ din care oaspeţii au reuşit să egaleze, în minutul 74. Cu acest rezultat, Stuttgart se află pe locul 11 în clasament, cu 28 de puncte.

Alexandru Maxim (25 de ani) a fost convocat la echipa naţională a României în toate meciurile din preliminariile EURO 2016. El a jucat 467 de minute în 9 meciuri, a dat un gol şi a oferit o pasă de gol.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!