Maxim, în echipa etapei

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 martie 2015

575 maximAlexandru Maxim a fost decisiv în victoria lui Stuttgart cu Frankfurt, scor 3-1. Românul de națională a marcat un gol, a oferit o pasă genială la golul lui Ginczek, iar apoi a salvat din apropierea liniei porții pe final, când Eintracht a fost la un pas să reducă din diferență și să transforme finalul meciului într-unul pe muchie de cuțit.

Maxim a făcut, cu siguranță, cel mai bun meci al sezonului la VfB, iar acest lucru nu a trecut neobservat de nemți. Statisticienii de la OptaFranz au apreciat jocul excelent al mijlocașului, iar fotbalistul adus de Stuttgart de la Pandurii a fost inclus în echipa ideală a etapei cu numărul 26 din Bundesliga.

Alături de Maxim, VfB l-a mai dat în formația ideală și pe Daniel Ginczek. Aflat la prima dublă din carieră în Bundesliga, jucătorul venit la VfB de la Nurnberg a reușit și primele goluri la Stuttgart.

Borussia Monchengladbach a fost, însă, cea care a produs cea mai mare surpriză a etapei, după victoria obținută la Munchen în fața lui Bayern, scor 2-0. Portarul elvețian Yann Sommer nu lipsește nici el din această echipă după prestația de pe Allianz Arena, la fel ca brazilianul Raffael, omul care l-a învins în două rânduri pe Manuel Neuer, profitând, însă, și de o gafă incredibilă a acestuia, la reușita din prima repriză.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!