Maxim n-a prins lotul

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 aprilie 2016

625 maximAlexandru Maxim n-a fost nici măcar în lotul pentru meciul cu Bayern Munchen. Internaţionalul român trebuia să fie titular, însă lotul lui VfB Stuttgart a fost afectat de o epidemie de gripă. Echipa la care este legitimat Alex Maxim a pierdut cu 1-3 în faţa campioanei Germaniei.

Jurgen Kramny a surprins când a anunţat lotul de „18” pentru meciul cu Bayern Munchen. Fără să existe o explicaţie, Alexandru Maxim a fost lăsat în afara echipei, alături de Getner şi Harnik – doi dintre cei mai buni jucători din lotul lui Stuttgart. Motivul pentru care cei trei au fost trimişi acasă este o epidemie de gripă izbucnită în vestiarul lui Stuttgart.

Mai mulţi jucători s-au îmbolnăvit şi cei trei nu au fost recuperaţi până la fluierul de start. Informaţia a fost confirmată pentru ProSport de Lucian Marinescu, impresarul lui Alexandru Maxim. Acesta susţine că Maxim fusese anunţat că va fi titular cu Bayern:

„Trebuia să fie titular. Antrenorul îl apreciază foarte mult şi se bazează meci de meci pe el. Cu puţină timp înainte de parida cu Bayern însă, mai mulţi jucători din echipă s-au îmbolnăvit, iar Alex nu a mai fost reţinut în lot. Se va face bine repede şi, probabil, etapa viitoare va fi din nou titular”, a declarat Lucian Marinescu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!