Maxim, rezervă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 martie 2014

527 alex maximVfB Stuttgart a adunat 10 meciuri fără victorie în Bundesliga şi are o situaţie extrem de dificilă în clasament. Meciul cu Werder Bremen, 1-1, a fost primul pentru noul antrenor al echipei, Huub Stevens. Alex Maxim a fost rezervă, el fiind trimis pe teren de-abia în minutul 80.

Alexandru Maxim a declarat că nu va cere explicaţii pentru situaţia sa la club, el declarându-se mult mai îngrijorat de locul din clasament al celor de la Stuttgart.

„Nu trebuie să-mi dea explicaţii de ce nu sunt titular. E decizia dânsului, a considerat că aşa e mai bine pentru echipă. În momentul în care suntem noi, în situaţia noastră, contează mai puţin dacă intru eu sau nu.

Privind jocul, cred că am pierdut 2 puncte. Am dominat jocul, am avut mai multe ocazii, am ratat şi un penalty, nu ştim ce e cu blestemul acesta de primim gol pe final. Ne-a costat destul de mult în ultima perioadă. La începutul campionatului, nimeni nu se aştepta la situaţia asta, dar am ajuns acolo jos, în coada clasamentului”, a spus Maxim.

VfB Stuttgart este pe locul 15 în Bundesliga, primul deasupra locurilor retrogradabile, cu 21 de puncte din 25 de meciuri. Freiburg (19 puncte) și Hamburg (20 de puncte) au și câte un meci mai puţin disputat decât Stuttgart, iar echipa românului poate avea mari probleme pe finalul acestui sezon.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!