Maxim a scăpat de retrogradare

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 mai 2014

533 alex maxim

VfB Stuttgart a scăpat de emoții cu o etapă înainte de finalul sezonului din Bundesliga. La capătul unui campionat extrem de dificil și ciudat, echipa lui Maxim s-a salvat ca prin minune de la retrogradare.

Cu un stadion umplut de 58.000 de spectatori, Stuttgart a fost condusă de Wolfsburg cu 1-0, după golul lui De Bruyne. Getner a egalat în minutul 62, însă VfB a pierdut până la urmă, în prelungiri, după reușita croatului Olic.

Culmea, acest rezultat asigură salvarea de la retrogradare, pentru că Bayern nu i-a dat nicio șansă lui Hamburg, pe care a învins-o cu 4-1.

Rezervă la Stuttgart, românul Alexandru Maxim a intrat în minutul 59, în locul lui Didavi, iar pe finalul partidei a primit un cartonaș galben, acesta fiind singurul moment în care s-a văzut că ar fi pe teren.

Cu 32 de puncte, Stuttgart va termina pe locul 15. Nu mai poate fi depășită de Hamburg, însă nici nu are cum să urce peste Bremen, deși asta contează mai puțin în condițiile în care echipa poate pregăti acum viitorul sezon de Bundesliga.

În ultima etapă, echipa lui Maxim va avea un meci relaxat și scăpat de griji la Munchen, acolo unde Bayern va aniversa titlul din Bundesliga în fața propriilor suporteri.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!