Meci greu pentru Dinamo

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 martie 2016

621 rednicDinamo a remizat, scor 0-0, la Târgu Mureş, iar antrenorul Mircea Rednic a suţinut că, ţinând cont de evoluţia jucătorilor săi, este mulţumit de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj.

Dinamo a coborât pe locul patru după primele două etape din play-off, cu doar 2 puncte obţinute, însă Rednic speră că roş-albii să revină în lupt pentru titlu cu două victorii în următoarele două runde, cu Pandurii şi Astra, pe teren propriu.

„Normal că ne-am fi dorit să câştigăm, dar un punct e un punct, ţinând cont de cum a decurs jocul. Am avut o primă repriză slabă, dar pe fondul acestui joc slab am avut cea mai mare ocazie, prin Rotariu. Am avut o ocazie mare şi în repriza a doua şi puteam să câştigăm, dar ţinând cont de ultima fază… Ne-a lipsit Palic şi avem probleme la centrul terenului. E vorba de o problemă musculară şi nu am vrut să se agraveze. Adversarul ne-a pus probleme, a fost o altă echipă faţă de primul meci, cu Pandurii.

Romario şi Rotariu au avut acţiuni bune, dar e păcat că n-am adus mingi în faţa porţii. Şi jocul celor doi atacanţi a lăsat de dorit astăzi. E păcat pentru că am avut şi un om în plus, dar ne-am precipitat. Asta este. Acum trebuie să batem neapărat în meciul următor. Dacă nu ai un atacant în formă, care să facă diferenţa în faţă e foarte greu. Sunt alte meciuri acum şi astăzi am văzut un alt Târgu Mureş, parcă joacă cu mai multă ambiţie împotriva noastră.

Mi se pare cam puţin că am luat două puncte în două meciuri. Acum jucăm două meciuri acasă şi sper să luăm şase puncte. Avem o săptămână la dispoziţie şi sper să arătăm altfel”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!