Meci greu pentru Ghita

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 decembrie 2009

 

Luptătorul român Daniel Ghiţă îl va întâlni pe rusul Serghei Kharitonov, într-un meci de rezervă, din cadrul Marii Finale K1 de la Yokohama, unde participă cei mai buni sportivi din lume, informează site-ul oficial al competiţiei.

 

Ghiţă trebuia să-l întâlnească iniţial pe marocanul Chalid Arrab, însă acesta a suferit o accidentare şi şi-a anunţat retragerea. Astfel, în cazul în care doi dintre cei opt participanţi la piramidă se vor accidenta, iar Ghiţă îl va învinge pe rus, atunci românul va lupta în cadrul piramidei, din faza în care cel căruia îi ia va lua locul a abandonat. Asta deoarece meciul pentru prima rezervă va avea loc între Peter Aerts şi Gokhan Saki.

 

Daniel Ghiţă (28 de ani) a fost invitat să participe într-un astfel de meci după ce în Final 16 de la Seul a avut o prestaţie bună în lupta pierdută în faţa triplului campion K1 Semmy Schilt. Astfel, el a devenit primul român care participă la Marea Finală de la Yokohama.

 

În cadrul piramidei Marii Finale, vor avea loc următoarele lupte: Ruslan Karaev-Badr Hari, Alistai Overeem-Ewerton Teixeira, Jerome Le Banner-Semmy Schilt şi Erol Zimmerman-Remy Bonjaski. Gala K1 de la Yokohama va avea loc la 5 decembrie, în Yokohama Arena, o sală cu o capacitate de 17.000 de locuri.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!