Mesaj special de la clujeni

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 mai 2016

629 cfr clujCFR Cluj a pregătit echipamente personalizate special pentru a cincea finală pe care formaţia ardeleană o va disputa în istoria sa, iar în semn de omagiu pentru fostul dinamovist clujenii vor avea imprimat mesajul „Rest in peace Patrick Ekeng”, pe mâneca dreaptă a tricoului.

Clujenii vor evolua în alb, iar pe pieptul jucătorilor va fi inscripţionată data şi locul de disputare a finalei.

„Suntem şi noi foarte trişti, din cauza acestei tragedii. Dinamo îşi va dori să câştige şi mai mult, pentru Ekeng. Sunt şi mai fresh ca noi, pentru că au avut 10 zile de pauză, din cauza acestei tragedii. Noi avem doar 3 zile, dar acesta poate să fie şi un plus pentru noi. Cine va face mai puţine greşeli va câştiga meciul”, a spus antrenorul Toni Conceicao.

CFR Cluj a pierdut o singură finală de cupă din cele patru jucate până acum. Cel mai vechi jucător al CFR-ului, Mario Camora, a fost în teren, la finala pierdută cu Petrolul, în 2013, dar vrea să o câştige pe cea din seara aceasta.

„Nu avem nevoie de o motivare. Când ajungi într-o finală, toţi jucătorii sunt motivaţi. E o plăcere pentru mine să joc o finală. Vreau să câştig şi suntem pregătiţi să câştigăm cupa. În istorie va rămâne cine câştigă, nu cine pierde, iar noi vrem să rămână în istoria clubului acest trofeu, în acest moment, care e unul mai greu decât în ultimii 3-4 ani. Suporterii care au stat lângă noi în acest moment au nevoie şi ei să se bucure”, a spus fundaşul stânga al CFR-ului.

Ultima finală câştigată de CFR a fost cea cu FC Vaslui, din 2010. Atunci, clujenii s-au impus la penalty-uri, iar fostul dinamovist, Traian Marc, e pregătit şi el pentru un astfel de moment.

„Suntem pregătiţi pentru orice. Se poate ajunge şi la penalty-uri. Am exersat, de foarte multe ori, aceste lucruri. Este o partidă între două echipe care sunt în formă, în acest moment. Cu siguranţă, nu va fi o partidă închisă”, preconizează Marc.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!