Mesajul unui român către „fratele islamist”

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 27 martie 2016

George Alexander_Norvegia

George Alexander, un scriitor român care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia, unde a condus mai multe grădinițe, a transmis după atentatele de marți de la Bruxelles un mesaj „fratelui islamist”.

„Ai semănat teroare. Ți-ai irosit viața. Ești mai fericit acum, frate musulman?”, a scris George Alexander într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook, potrivit adevarul.ro.

—————————————

„Nu poți să-ți trăiești viața cultivând ura. Nu poți să împrăștii moarte peste cei din jur. Nu poți nici să crezi în Coran, în niciun Coran!, atunci când numele tău este asociat cu cel al Crimei! De fiecare dată când mor nevinovați din cauza ta, frate, care-ți închipui că, prin Crima ta, ajungi martir în ceruri, Lumea nu se va lăsa niciodată intimidată. Își va strânge și mai mult rândurile, uitându-se la tine ca la un diavol mărunt și neglijabil!”

„Sinuciderea ta nu va mai reprezenta nimic pentru nimeni! Ce mesaj poate o Crimă să transmită? Nu poate nici să conteste ceva… Nici să te motiveze în suferința ta! Durerea pe care oamenii au trăit-o în această viață, din cauza ta!, nu le-o va vindeca nimeni! Orice urmă de simpatie și înțelegere pentru soarta ta va dispărea. Orice compasiune, chiar și pentru ai tăi!, va muri sau se află pe moarte…”

George Alexander

—————————————

Stabilit de 20 de ani în Norvegia și ajuns director la două grădinițe din Oslo, George Alexander a devenit cunoscut în România după declanșarea cazurilor Nan și Bodnariu, familii rămase fără copii în Norvegia.

George Alexander a fost printre primii români din Norvegia care a luat atitudine împotriva Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia – Barnevernet. După reacțiile sale anti Barnevernet, românul a demisionat și s-a întors în România.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!