Miere cu nuci… în fiecare zi!

Articol publicat in sectiunea Sănătate pe data 7 august 2015

Ca să avem o viață sănătoasă e necesară o minimă informare asupra alimentelor care au acțiune benefică asupra organismului.

De asemenea, înainte de orice dietă sau cură cu anumite amestecuri, este bine să vă faceți un set de analize de sânge complet pentru a testa dacă starea de sănătate vă permite să încercați sau nu.

Următoarea cură este pentru cei care vor să trăiască sănătos. Se poate introduce simplu în dieta zilnică și reprezintă cea mai bună și gustoasă formă de a-ți începe diminețile.

Rețetă: se amesteca ½ kg de nucă cu ½  kg de miere (eventual, se pot stoarce și 2-3 lămâi). Se lasă la macerat timp de 2-3 zile într-un borcan închis ermetic undeva la întuneric, într-o cămară aerisită.

Se ia în fiecare dimineață o lingură din acest amestec pe stomacul gol și se lasă să acționeze o jumătate de oră. În aceasta perioadă de timp nu se consumă nimic.

Tratează anemiile, durerile de cap, induce o stare generală de bine, combate hipertensiunea și funcționează ca un pansament în cazul ulcerului sau afecțiunilor gastrice.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!