Mihaela Rădulescu, mai activă de când este iubita lui Felix Baumgartner

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 26 februarie 2016

Mihaela Radulescu_Felix Baumgartner1

După un an și jumătate de relație cu austriacul Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu mărturisește că a zburat cu elicopterul cât alții într-o viață, s-a apucat de școala de pilotaj, a învățat germana în timp-record…

„M-a pus pe drumuri, dar nu m-a lăsat niciodată în drum (zâmbește). Călătoresc mai mult decât mi-am imaginat vreodată, trăiesc mai intens decât mi-am dorit vreodată. Și-mi place viața asta, doar că a necesitat o cu totul altă organizare și o curățenie în lista de ocupații. Am zburat cu elicopterul cât alții într-o viață, pentru că Felix e și pilot comercial de elicopter. M-am apucat de școala de pilotaj doar pentru că mi s-a părut că vreau și pot să fac treaba asta, fără pretenția de a deveni și eu pilot comercial, ci doar pentru ineditul acțiunii. Nu mai am același timp pentru prietenii mei (dar mă înțeleg ei, știu bine), îmi fac mereu alții noi, peste tot unde mergem împreună, învăț limba germană și am învățat să fac gulaș austriac (râde)”, a recunoscut diva de la Monaco într-un interviu acordat revistei OK!.

Jurata show-ului „Românii au talent”, a cărei a șasea ediții a început vinerea trecută, mărturisește că a învățat de la Felix germana mai bine decât de la profesorul său:

„Dar, vorbind serios, învăț de la el ceva ce cred că au doar cei ca el, care devin cei mai buni din lume la ceva, cam în orice domeniu. Are o disciplină de viață incredibilă, cu o organizare impecabilă înaintea oricărei activități, e un om care vede zece pași înainte, nu doar unul. Poate de aceea e încă în viață, după atât sport extrem făcut la cel mai înalt nivel. E cel mai cunoscut sportiv Redbull de pe planetă, cu opt recorduri mondiale și cu statutul de primul om din lume care a depășit viteza sunetului în cădere liberă, fără ajutor tehnologic. Cum să n-ai de învățat de la un astfel de om? Cum să nu-l admiri pentru tot ce a realizat și pentru ce visează mai departe să facă? Se pregătește să devină nu numai pilot de salvare în zonele montane, dar și pilot de acrobație cu elicopterul pentru show-uri aviatice. Mai e doar un singur pilot care face așa ceva, la nivelul de super-performanță, dar care acum se pensionează. Am învățat să-i fiu copilot la raliuri și mi-am luat și licența internațională pentru treaba asta. În fine, iubirea mea pentru Felix are la bază și o imensă doză de admirație pentru cine e și ce face cu viața lui și nu pot să fiu decât mândră că-i sunt alături.”

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!