Mihaela Rădulescu primește propria emisiune la ProTV

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 26 iunie 2015

Mihaela Radulescu52Mihaela Rădulescu a terminat cu brio sezonul 5 al show-ului „Românii au talent”. Și nu doar că nu a fost concediată din poziția de jurat, ci se pare că a câștigat simpatia șefilor de la Pro care îi vor oferi un job și pentru perioada de pauză a show-ului.

În urmă cu câteva luni, aparițiile și comentariile scandaloase ale Mihaelei amenințau poziția juratei în emisiunea de top a ProTV. Surpriza însă: ProTV nu doar că va continua colaborarea cu Mihaela Rădulescu, ci îi va da pe mână o emisiune proprie. Mihaela a semnat deja, relatează agentiadepresamondena.ro și Realitatea.net, un nou contract cu postul de televiziune la care se pare că va realiza, din toamna acestui an, o emisiune în stilul celor ce purtau pe vremuri amprenta regretatului Valeriu Lazarov.

Astfel, Mihaela Rădulescu pare că a revenit pe val: relația cu Felix este perfectă, dacă ne luăm după postările celor doi de pe rețelele de socializare, jobul merge perfect, iar viața de mămică îi aduce numai satisfacții.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!