MINI, parteneriat cu academia lui Hagi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 12 decembrie 2014

562 hagiÎn cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul MINI Automobile România, a fost anunţat parteneriatul pornit între compania de automobile şi Academia Gheorghe Hagi. Colaborarea va consta în împrumutul a cinci mașini MINI în folosul academiei fostului căpitan al naţionalei României. Tot cu acest prilej MINI a lansat o ediţie limitată de automobile, maşinile având culorile echipei conduse de acesta, FC Viitorul, alb-albastru.

La eveniment a fost prezent inclusiv preşedintele MINI Automobile Group, Michael Schimdt, dar şi mai mulți componenți ai echipei FC Viitorul, adică Boban Nikolov, Florin Tănase, Cristian Daminuţă şi Alex Mitriţă.

Gheorghe Hagi nu a pierdut ocazia de a vorbi despre mai multe subiecte de actualitate din sportul românesc, printre care şi echipa naţională, echipa de club sau situaţia Stelei. Referitor la maşinile primite sub formă de împrumut, Hagi a anunțat că acestea vor fi utilizate de către jucătorii echipei FC Viitorul sau pentru deplasările făcute de juniorii academiei sale.

Întrebat despre factorii care au determinat succesul din ultimul timp al echipei FC Viitorul, succes care a dus și la acest parteneriat, Hagi a spus: “Suntem neînvinşi de șapte meciuri, iar acest lucru se datorează faptului că băieţii au crescut mult, din punct de vedere fizic şi mental. Au devenit mai puternici şi am căpătat experienţă. Seria foarte bună de meciuri se datorează jucătorilor. Totuşi, mai avem mult de muncit pentru a ne asigura prezenţa în Liga 1 şi sezonul viitor”.

Hagi a fost chestionat și despre incidentul nefericit petrecut în Israel, unde tânăra tenismenă Andrada Surdeanu a fost lovită de către tatăl ei, în urma unui meci pierdut. Hagi crede că gestul lui Lucian Surdeanu este unul care îl descalifică, atât ca tată, cât şi ca antrenor. “Eu lucrez cu copii la Academie. Câteodată, mai ridic tonul la ei, aşa fac şi părinţii de multe ori. Totuşi, este inacceptabil să loveşti un copil, mai ales dacă eşti părintele lui, nu ai voie să îl atingi. Normal, uneori sunt obraznici, dar există alte metode de a rezolva problemele”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!