Mirele Andei Adam, cercetat de DIICOT

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 26 iunie 2015

anda adamNici nu s-a terminat bine petrecerea de nuntă a Andei Adam că au apărut nori deasupra tinerilor însurăței. Sorin Andrei, proaspătul soț, este cercetat de DIICOT pentru că ar fi amestecat într-o afacere cu… carduri false!

Deși fapta s-a consumat în urmă cu trei ani, adică înainte ca Anda și Sorin să viseze măcar că vor forma un cuplu, un polițist aflat în afara programului de lucru l-a văzut pe acesta la un ATM din Constanța. L-a urmărit pe tânăr, l-a imobilizat și l-a dus la secție pentru audieri. La percheziția corporală s-a constatat că Sorin avea asupra lui 1.200 de lei, 12 carduri clonate, care aveau scrise pe ele coduri PIN, și un telefon mobil, relatează Libertatea.ro în exclusivitate.

Pe numele lui Andrei Sorin a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de deținere în vederea punerii în circulație sau punerea în circulație în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimțământul titularului.

I-a fost emis mandat de arestare, iar viitorul soț al Andei Adam a fost încătușat și arestat pentru trei zile, până când Curtea de Apel i-a acceptat contestația. Dosarul stufos și cu implicații ample care depășesc granițele țării a fost transferat la DIICOT, unde se află și acum în lucru.

Pe moment, tânărul se află într-o mult așteptată lună de miere, însă nu se știe ce consecințe va avea fapta lui asupra vieții sale și, deopotrivă, asupra Andei Adam, care s-ar putea alătura lungului șir de vedete cu soți penali.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!