Miriuță, criticat aspru

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 iunie 2014

537 vasile miriutaProblemele financiare au pus stăpânire în ultimul sezon pe CFR Cluj, iar Arpad Paszkany, patronul echipei, a cedat acţiunile pe care le deține, cu titlu gratuit timp de 10 ani, către 29 de firme clujene.  

Astfel că echipa se va schimba din temelii în această vară, mai mulţi jucători fiind cedaţi, în timp ce Piccolo, Batin, Chanturia, Gabionetta şi Dokovic sunt la final de contract şi nu au semnat prelungirea, așa că vor pleca și ei.

După despărţirea de CFR, Denilson Gabionetta a vorbit despre condiţiile şi tratamentul din Gruia. El îl arată cu degetul pe Miriuţă, pe care îl consideră un antrenor de liga secundă fără caracter, care se temea de Cadu.

„Prima parte a sezonului a fost în regulă, apoi lucrurile n-au mers deloc bine. Am fost exclus pentru că am lucrat cu un antrenor lipsit de caracter. Şi eu, şi Robert Maah, am fost daţi afară fără niciun motiv. Antrenorul minte când spune că a fost dezamăgit de randamentul meu, eu m-am antrenat ca întotdeauna. Problema e că Miriuţă nu e un om de cuvânt, nu spune adevărul. A fost mai simplu pentru el, în cazul meu, pentru că eram doar un jucător împrumutat la CFR Cluj.

Este dificil când ai de-a face cu un om fără caracter. Ca să dau un exemplu: în regulament exista o amendă pentru cei supraponderali, pentru jucătorii care depăşesc masa optimă. Cadu era supraponderal, aşa că antrenorul a scos această amendă, pentru a nu o aplica împotriva lui Cadu. Îi era frică de Cadu, Piccolo, Rada, Maftei şi Felgueiras”, a anunțat Gabionetta.

„Eu nu am mai avut o asemenea situație, să nu fiu plătit timp de 5 luni. Cu siguranţă că asta a afectat performanţa jucătorilor. Lipsa banilor a contribuit la faptul că această echipă a făcut un campionat slab. La aceasta aş adăuga şi prezenţa pe bancă a unui antrenor care nu înţelege nimic din fotbal şi nu ştie să-şi aşeze, să-şi ghideze jucătorii. Doar stă acolo şi dă din mâini, fără să spună, fără să transmită nimic. Cum e posibil ca un club mare să nu plătească timp de 5 luni şi să aibă pe bancă un antrenor de liga a doua?”, s-a mirat Gabionetta.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!