Miriuță, dat afară

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 aprilie 2016

625 miriutaŞefii echipei din Liga a 3-a din Germania i-au reproşat tehnicianului român lipsa de rezultate, după ce Energie Cottbus a strâns doar 33 de puncte în cele 35 de meciuri disputate în acest sezon.

Energie Cottbus a renunţat la Vasile Miriuţă, cu cinci etape înainte de finalul sezonului din liga a 3-a germană. După ce a obţinut doar două victorii în ultimele 14 meciuri, conducerea echipei a decis să renunţe la colaborarea cu Miriuţă. Energie Cottbus se află pe locul 18 din 20 de echipe, şi a strâns doar 35 de puncte în 33 de meciuri în acest sezon.

„Este regretabil acest lucru, deoarece Vasile Miriuţă a fost mereu cu inima lângă echipă. Chiar dacă avem un contract cu Miriuţă, credem că este nevoie de un nou impuls la echipă”, a declarat preşedintele clubului Energie Cottbus Wolfgang Neubert

Vasile Miriuţă va fi înlocui până la sfâşitul sezonlui de Claus-Dieter Wollitz.

„Îi mulţumim lui Wollitz pentru că preia echipa în această situaţie dificilă. Continuăm să credem cu tărie că nu vom retrograda”, a mai spus preşedintele Wolfgang Neubert, conform site-ului oficial al clubului.

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj a preluat în septembrie 2015 echipa Energie Cottbus. În trecut el a mai antrenat şi echipa secundă a clubului dar şi formaţia Under 19. Ca jucător a evoluat 121 de meciuri în patru ani la Cottbus.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!