Miriuță mizează pe Reghe

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 decembrie 2015

610 miriutaTehnicianul echipei germane Energie Cottbus, Vasile Miriuţă, a declarat că odată cu revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la conducerea tehnică, Steaua este principala favorită la titlu, fiind convins că va câştiga campionatul şi în acest sezon al Ligii I.

„Am vorbit cu Laurenţiu, e prietenul meu, l-am felicitat pentru victoria cu Viitorul şi i-am urat mult succes. Chiar dacă nu-mi doresc să câştige Steaua campionatul, aş prefera Dinamo sau CFR Cluj, tot Steaua va câştiga din nou campionatul anul ăsta. Nu spun că îl vor câştiga la pas, nu le va fi uşor, dar sunt favoriţi. Regehcampf e unul dintre cei mai buni antrenori şi a făcut foarte bine că a venit înapoi. Sunt echipe bune, primele patru-cinci, care se vor bate la campionat, restul sunt aşa şi aşa. Îmi pare rău de CFR Cluj că nu va prinde play-off-ul”, a spus Miriuţă.

La Energie Cottbus, Miriuţă are ca obiectiv menţinerea echipei în Liga a III-a, abia sezonul viitor propunându-şi să atace promovarea în liga secundă: „Îmi merge bine în Germania. Chiar dacă nu antrenez în Bundesliga sau liga a doua, suntem neînvinşi de 10 etape în liga a treia. Urcăm încet-încet în clasament. Am obiectiv de a menţine echipa în Liga a III-a şi la anul să tragem la promovare. Eu mă gândesc la mulţi jucători din România, să-i aduc în Germania, dar e greu acum, poate la vară”.

Referitor la grupa României la Euro 2016 din Franţa, Miriuţă a spus că România se va bate de la egal la egal cu Albania şi Elveţia. „Eu zic că Franţa e marea favorită, dar cu Albania şi Elveţia te baţi de la egal la egal. Mi-aş dori să ne calificăm”, a mai spus Miriuţă.

Antrenorii cu licenţă Pro, A şi B au particpat la Casa Fotbalului la un curs având ca temă „Programarea neurorlingvistică”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!