Miriuță nu este sigur de post

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 2 octombrie 2014

552 vasile miriuta

Lui Vasile Miriuţă îi merge foarte bine la Cluj, deşi nu multă lume îl vedea rezistând la CFR după începutul slab de campionat. Antrenorul din Gruia este la prima victorie din carieră în faţa lui U Cluj, victorie care l-a adus în vârful Ligii I, la egalitate cu Steaua. Miriuţă poate visa la titlu, cu toate că spune că nu are nici o primă în contract pentru câştigarea campionatului.

„Normal că m-am bucurat. A fost o victorie meritată. U Cluj a făcut un joc foarte bun, trebuie să i se dea credit lui Ogăraru, are nevoie de timp. A fost un derby, nu este o favorită. Au avut suporteri minunaţi, ca şi ai noştri. Suntem în faţă, bravo băieţilor. A fost un meci greu, un derby e greu de jucat. În felicit pe Tiago pentru cum a jucat. Va fi un meci greu la Târgu Mureş, au o echipă bună. Falub a făcut treabă bună acolo, nu ştiam că a fost înlocuit”, a spus Vasile Miriuţă presei.

La conferinţa de presă, antrenorul a dezvăluit că ascensiunea echipei i-a luat în surprindere până şi pe şefii săi, care nu i-au trecut în contract o primă pentru al patrulea titlu.

„O victorie muncită. Important e să crezi în tine până în ultimul minut, iar băieţii au crezut. Victoria a fost meritată. Felicit şi Universitatea, o echipă care a fost bine organizată, care ne-a pus şi probleme. Nu cred că până la iarnă se schimbă obiectivul. Trebuie să mai facem 15 puncte până la finalul anului pentru a ne bate la titlu. Nu am în contract nicio primă pentru titlu şi nici pentru acest meci n-am avut vreo primă. Nu ştiu câţi antrenori sunt siguri că prind finalul turului în Liga I. Poate Gâlcă. Eu până în iarnă cred că prind finalul turului ca antrenor. Eu de-aia m-am mutat de la hotel şi nu-mi iau apartament. Când trebuie să plec, îmi iau geanta şi plec”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!