Miriuță trage alarma

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 octombrie 2014

555 vasile miriutaCFR Cluj a câştigat meciul cu Dinamo în ciuda faptului că echipa ardeleană a început meciul de la 0-1 după golul lui Lazăr din minutul 3. Vasile Miriuţă le-a mulțumit jucătorilor săi pentru modul în care s-au prezentat în acest meci şi trage un semnal de alarmă referitor la problemele interne ale clubului.

Antrenorul ardelenilor i-a avertizat pe conducătorii CFR-ului că echipa nu va putea susţine ritmul impus acum şi nu se va lupta cu Steaua dacă situaţia de la echipă va rămâne una neclară şi tensionată.

“E o victorie importantă. E foarte greu să exprim ce am în suflet, vreau să le mulţumesc acestor jucători formidabili. Am avut probleme în această perioadă, e meritul lor, nu am întâlnit în toată cariera mea aşa ceva. Dacă vrem să ne luptăm la titlu, trebuie să se rezolve aceste probleme. Sper ca cei din conducere să rezolve situaţia pentru că şi mie îmi este greu să-i motivez. E rândul conducerii să facă acelaşi efort pe care noi îl facem zi de zi. Ne putem bate cu Steaua dacă se rezolvă aceste probleme, iar în iarnă vin doi jucători de valoare”, a spus Vasile Miriuţă l.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!