Miss World 2014: România va fi reprezentată de Bianca Fanu, studentă la Medicină

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 octombrie 2014

Bianca Fanu1

Studenta la Medicină Bianca Fanu va reprezenta România în competiţia Miss World 2014, eveniment ce va avea loc la Londra între 19 noiembrie şi 15 decembrie 2014.

Bianca Fanu, o tânără în vârstă de 25 de ani din Timişoara, va reprezenta România la Miss World 2014, cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe din lume.

Bianca Fanu a câştigat titlul Miss World România 2014 la sfârşitul săptămânii trecute, competiţia fiind organizată într-un club din Capitală, de agenţia ExclusivEvent, care deţine licenţa Miss World în România.

„De când eram mică, am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câştiga titlul Miss World România 2014 şi şansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante şi prestigioase competiţii de frumuseţe din lume vor face categoric ca această experienţă să fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viața mea. Voi face tot ce îmi stă în putere să promovez în faţa întregului mapamond turismul, cultura şi tradiţiile României”, a declarat Bianca Fanu, Miss World România 2014.

Bianca are 25 de ani, 1,70 metri înălţime, dimensiuni 86-60-90 centimetri şi este născută în Timişoara. Este studentă în anul al cincilea la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Bianca a făcut în trecut trei ani de balet, iar în prezent practică yoga, pilates, aerobic şi înot. Are patru câini adoptaţi şi îşi doreşte să înfiinţeze un adăpost pentru câinii abandonaţi din Timişoara.

Bianca Fanu este a 19-a reprezentantă a României în istoria competiţiei Miss World, alături de Nicoleta Luciu, care a reprezentat România în anul 1999, şi Ioana Valentina Boitor, câştigătoare a locului al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!