Mitriță, despre fotbal și… înviere

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 aprilie 2015

577 mitrita

Alexandru Mitriţă, mijlocașul lui FC Viitorul, a declarat, întrebat fiind dacă va asista la slujba de Înviere, că jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi învie dimineaţa şi se sting noaptea.

„Înviem dimineaţa şi ne stingem noaptea. Nu mai simţim că e sărbătoare, dar asta este meseria noastră, nu avem ce face. Noi sperăm ca de Paşte să ne facem un cadou foarte frumos şi să câştigăm la Petrolul. Nu sunt primele sărbători pe care le facem în cantonament”, a spus fotbalistul.

Alexandru Mitriţă a mai spus că jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi nu s-au gândit niciun moment că ar putea retrograda la finalul sezonului. „Nu ne-am gândit niciodată la retrogradare. Noi ne-am gândit să scoatem maximum la fiecare meci. Deocamdată, nu ne gândim la nicio cupă europeană. Eu sper să ne facem treaba cât mai bine. Dacă va fi să jucăm în cupele europene, de ce nu, pentru că este o oportunitate foarte bună, chiar dacă suntem nişte jucători foarte tineri. Sperăm să jucăm cât mai bine în celelalte meciuri şi să ne clasăm cât mai sus”, a completat Mitriţă.

El mai speră ca Viitorul să scoată cele 3 puncte în meciul cu Gaz Metan Mediaş. „Este o partidă foarte grea, cum au fost şi toate celelalte. Noi încercăm să scoatem maximum din fiecare meci. Am avut un meci foarte greu cu cei de la Ceahlăul, iar acum urmează unul extrem de greu cu cei de la Mediaş. Trebuie să avem o dăruire mult mai mare decât am avut la meciul cu Ceahlăul şi sper să scoatem cele trei puncte”, a explicat el.

După disputarea a 24 de etape, FC Viitorul ocupă locul şapte, cu 32 de puncte.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!