Mondenismele româneşti, subiecte în Daily Mail

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 10 aprilie 2015

simona trasca_dailymail

Viaţa mondenă românească este tumultoasă. Nu iese din şoc, din palpitaţii dramatice, din exclusivităţi şi din senzaţional. Nu are cum. Pentru că se întâmplă prea multe, subiectele sunt grele, iar ele, divele, prea sunt frumoase şi de plastic. Iar când nu au subiecte, le fabrică. Daily Mail e ultimul fan câştigat.

 

Traşcă şi Zăvoranu, două cheeky girls”

Conform Daily Mail, Simona Traşcă, de 34 de ani, cunoscută drept Pamela Anderson a României, a scăpat o glumiţă în direct la un post de televiziune românesc prin care a spus că esteticianul ei, Marek Vâlcu, care i-a făcut recent un implant de silicon, a fost atât de ieftin încât acesta “nu ar fi avut cum să plătească taxe pe el”. Traşcă a spus: „Am primit o factură atât de mică pe o lucrare atât de mare, de fapt, am plătit doar 2.000 de lei”.

Vâlcu a dat-o în judecată pe Traşcă pentru defăimare şi a câştigat suma de £1.500. Iar esteticianul mai fusese implicat într-un scandal cu unul dintre clienţii săi în legătură cu o mărire de bust, mai spune Daily Mail. Oana Zăvoranu, nefericită cu a şaptea intervenţie la sâni executată de Vâlcu, l-a şantajat pe acesta spunând că va începe o campanie de defăimare pe canalele media româneşti dacă nu-i achită suma de £7.000. Vâlcu i-a organizat acesteia un flagrant, poliţia surprinzând-o pe Oana acceptând banii marcaţi.

 

Daily Mail, jurnalism corect?

Conform cu unele surse din media românească, Simona Traşcă a declarat că la ultima operaţie a plătit 4.000 de euro pe care nu a primit chitanţă. Operaţia nu a reuşit, iar Simona s-a înfuriat şi mai tare când a ajuns la concluzia că silicoanele montate erau foarte ieftine, de doar 50 de euro. Vâlcu a dat-o în judecată pentru calomnie şi a avut câştig de cauză.

În textul ataşat fotografiei Oanei Zăvoranu, Daily Mail scrie că aceasta ar fi „furat” cei £7.000, nicidecum că bănii ar fi fost înmânaţi în circumstanţele prezentate mai sus.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

O parere la “Mondenismele româneşti, subiecte în Daily Mail”

  1. Ion Spune:

    Femela se crede femeie daca-si pune silicoane…?
    NU, este doar o femela de imagine!
    ca sa devi FEMEIE, trebuie sa inveti ce-i aia, ce sunt Barbatii si cum ii poti cuceri si manipula in interesul Familiei, si nu al „tau personal”… AICI au pierdut femelele de mai sus, sunt productive numai pe STICLA, in realitate NU le vrea NIMENI…!

Spune-ti si tu parerea!