MoneyGram prelungește colaborarea exclusivistă cu UK Post Office

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 7 aprilie 2014

uk_post office_1

MoneyGram (NASDAQ: MGI), o companie de transferuri monetare și servicii de plată renumită pe plan mondial, și-a extins colaborarea exclusivistă cu Post Office Limited în Marea Britanie. Înțelegerea părților permite clienților să trimită și să primească fonduri în peste 11.500 de oficii poștale de pe teritoriul Marii Britanii. Oficiul Poștal, ce deservește aproape 18 milioane oameni săptămânal, activează ca agent MoneyGram din 1997.

„Reînnoirea acestei relații profesionale, veche de mai bine de 17 ani, este dovada unei viziuni comune”, a declarat Carl Scheible, vice-președinte executiv al MoneyGram pe Europa, Africa și Teritoriile în curs de dezvoltare. „Împreună, MoneyGram și rețeaua Post Office își iau angajamentul de a întâmpina nevoile consumatorilor, care doresc servicii de transferuri de bani convenabile, sigure și rapide. Suntem încântați să ne continuăm colaborarea cu acest partener de încredere și așteptăm o creștere continuă a afacerii noastre comune.”

Conform Băncii Mondiale (World Bank Migration and Remittances Factbook 2011), Marea Britanie este o sursă importantă de remitențe, cu o piață de transfer monetar externă în valoare de $3,7 miliarde.

—————————————

„Ramura Servicii Financiare este o parte importantă a activității Oficiului Poștal, furnizând un serviciu neprețuit oamenilor din toate comunitățile.

Suntem încântați să reînnoim contractul cu MoneyGram ca urmare a unui proces competitiv de ofertă de servicii. În cadrul Post Office vrem să ne asigurăm că serviciile pe care le oferim sunt pe cât se poate de accesibile clienților prin intermediul rețelei de peste 11.500 de filiale, la care se adaugă și un program mai îndelungat de lucru.

MoneyGram colaborează cu peste 30 de servicii poștale din toată lumea pentru a oferi consumatorilor acces facil la servicii de transfer de bani accesibile și convenabile ca preț în vecinătatea locuințelor și a locurilor de muncă.”

Nick Kennet, directorul Post Office Financial Service

———————————————

 

Despre MoneyGram International

MoneyGram International, o companie de top din domeniul transferului monetar, dă posibilitatea consumatorilor care nu sunt deserviți în totalitate de instituțiile financiare tradiționale să-și suplinească nevoile financiare. MoneyGram oferă servicii de transfer de bani pe plan mondial prin intermediul unei rețele globale de 334.000 de agenții (incluzând retailer-i, servicii poștale internaționale și instituții financiare) în 200 de țări și teritorii. De asemenea, MoneyGram oferă și servicii de plată a facturilor în Statele Unite și Canada. Pentru a afla mai multe despre serviciile de transfer de bani și de plată a facturilor prin agenție sau online, vizitați moneygram.com sau accesați-ne pagina de Facebook.

 

Despre Post Office

Post Office-ul furnizează 170 de servicii și produse diverse în cadrul serviciilor sale financiare, incluzând economii, asigurări, împrumuturi, ipotecări și cărți de credit. De asemenea, oferă servicii de telefonie, schimb valutar, asigurări de călătorie și servicii poștale. Oficiul Poștal deservește comunitatea Marii Britanii de peste 300 de ani și este la ora actuală una dintre companiile de servicii financiare cu cea mai rapidă dezvoltare din UK.

Post Office-ul, care acum este independent de Royal Mail, are o rețea de neegalat de aproximativ 11.500 de filiale în Marea Britanie, mai mult decât toate băncile și societățile financiare adunate, fiind situată în centrul a numeroase comunități de pe întregul teritoriu al țării. Deservește săptămânal aproximativ 18 milioane de clienți și jumătate din toate micile afaceri. 99,7% din britanici locuiesc pe o rază de 5 km de cel mai apropiat sediu al oficiului poștal, iar 93,1% locuiesc pe o rază de 1,7 km.

Contact: Michelle Buckalew, telefon: 214-979-1418, e-mail: media@moneygram.com.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!