Moraru așteaptă minuni

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 ianuarie 2015

564 moraru

Valerii Moraru, acționarul majoritar al Rapidului, că Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sunt cele mai bune alegeri pe care le putea face. El a mai spus că dacă nici ei nu pot să salveze echipa giuleşteană de la retrogradare atunci nu o mai salvează nimeni.

“Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sunt cei mai buni. Sunt sigur că reprezintă cele mai bune alegeri pentru Rapid. Am încredere în dânşii că vor reuşi să îndeplinească obiectivul echipei pentru retur. Dacă nici Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai nu salvează Rapidul de la retrogradare atunci nu îl mai salvează nimeni niciodată”, a fost declarația sa.

Moraru a spus că Pustai va semna în zilele următoare contractul cu gruparea giuleşteană. “Este clar, Cristi Pustai va fi antrenorul Rapidului în retur. A vizitat şi baza de pregătire, ne-am înţeles, am bătut palma, într-o zi sau două semnăm şi contractul. Mai vrem să discutăm un pic despre durata acestuia, am vrea să fie pe o perioadă mai lungă, însă nu este o problemă majoră asta”, a adăugat el.

“Domnul Dinu a semnat contractul, era doar o chestiune de zile, eu nu am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Dânsul s-a apucat de treabă de mai mult timp, dar acum putem spune că este şi oficial preşedintele Rapidului”, a lămurit Moraru și problema acestuia.

Pe de altă parte, lotul echipei Rapid, care acum include nouă jucători, va fi completat până la 24. “Vom aduce jucători, este normal, pentru că au rămas puţini. Vor fi cel puţin 18 la reunirea echipei, iar până la începerea returului vom avea un lot de 23-24 de jucători”, este încrezător patronul echipei.

Conducerea giuleașteană a reziliat contractele fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a terminat turul Ligii I pe ultimul loc. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt următorii fotbalişti: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!