Moraru nu renunță

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 octombrie 2015

603 alexaAntrenorul formaţiei Rapid, Dan Alexa, a declarat că acţionarul majoritar Valerii Moraru a renunţat la intenţia de a ceda clubul şi a precizat că anul viitor există şanse ca gruparea giuleşteană să iasă din procedura de insolvenţă.

„Am vorbit cu domnul Moraru şi a revenit asupra deciziei de a renunţa la Rapid. Luna viitoare este un termen important pentru club în dosarul de insolvenţă. Domnul Moraru mi-a dat asigurări că se va prelungi termenul pentru că s-au făcut paşii corecţi. Nu vreau să mă gândesc la altceva. E un lucru pozitiv ce s-a întâmplat la Dinamo, cu ieşirea din insolvenţă. Avem asigurări că se poate scoate şi Rapidul din insolvenţă de anul viitor, sperăm să şi reuşească să o facă. Ar fi senzaţional”, a spus el.

Tehnicianul a adăugat că în zilele următoare jucătorii vor mai primi o parte din restanţele financiare. „E foarte important să avem linişte. Am înţeles că zilele acestea se vor plăti nişte prime, iar la începutul săptămânii viitoare un salariu restant”, a menţionat Alexa.

Alexa susţine că în partida pierdută cu scorul de 1-2 cu Bucovina Pojorâta echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj şi speră ca astfel de greşeli să nu se repete în partida cu Rapid Suceava. „După meci ştiam că am mai avut două lovituri de la 11 metri, lucru pe care mi l-au confirmat şi fundaşii de la Pojorâta pentru că au fost două henţuri clare. Ulterior am văzut şi pe DVD aceste henţuri şi acum îmi doresc ca astfel de greşeli de arbitraj să nu se mai întâmple. Eu am spus atunci că adversarii noştri au meritat victoria, pentru că şi noi am greşit mult în defensivă, dar dacă ni se dădea ce aveam, cu siguranţă alta ar fi fost soarta jocului. Dar faptul că mă plâng de arbitraj nu scuză deloc înfrângerea cu Pojorâta. Vreau să fiu bine înţeles, pentru că aştept mai mult de la unii dintre jucătorii mei”, a explicat Dan Alexa.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!