Mos Craciun a oferit cadouri celor mici din partea PiLON

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 23 decembrie 2013

Londra_PiLON_Mos Craciun

160 de copii veniti cu parintii lor la slujba de duminica, 14 decembrie, de la biserica romaneasca Parohia Sfantul Gheorghe, din Holborn, Londra, au primit cadouri de la PiLON. Inca 40 de copii de la biserica romaneasca din Finchley au fost pe lista Mosului.

Spre surprinderea celor mici, Mos Craciun a sosit mai devreme cu o saptamana, trimis fiind de compania de constructii PiLON.

Mosul a oferit jucarii, carticele de povesti si de colorat, creioane si dulciuri romanesti. Copiii au fost foarte incantati de aceasta surpriza si au inceput sa deschida cadourile inainte ca slujba sa se termine.

Aceasta initiativa este deja un obicei al companiei PiLON, aceasta organizand astfel de actiuni in fiecare an de Paste si de Craciun.Londra_PiLON_Mos Craciun1

„Ne face o deosebita placere sa initiem astfel de campanii pentru copiii romani din UK. Ce poate fi mai imbucurator decat fetele copiilor in momentul cand primesc cadouri? Prin acest gest, speram sa ii ajutam sa se simta mai aproape de Romania.

PiLON este mereu alaturi de comunitatea romaneasca din UK, organizand astfel de evenimente de Paste si de Craciun si sprijinind mai multe campanii de binefacere.

Doresc sa le transmit cu aceasta ocazie tuturor romanilor din UK un sincer «La Multi Ani!» si «Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!»”, a declarat Florian Moldoveanu, director general PiLON.

Autor articol: Oana Padureanu
Etichete: , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!