Moți, rezervat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 septembrie 2014

548 cosmin motiCosmin Moţi a devenit un erou în Bulgaria după ce a apărat două lovituri de pedeapsă în faţa Stelei şi a contribuit mai mult decât decisiv la calificarea echipei sale în grupele Ligii Campionilor. Fundaşul român nu se consideră erou şi declară că întreaga echipă a demonstrat că merită să joace în Ligă.

„Pentru mine e o bucurie, în primul rând pentru că ne-am calificat în grupele Ligii Campionilor. Eu nu sunt un erou, toată lumea de la club are merite pentru această calificare. Nu am avut nicio emoţie. Dacă nu apăram loviturile de la 11 metri, nu putea să îmi reproşeze nimeni nimic. A fost o decizie de moment de a intra în poartă. Am mai stat în poartă la un antrenament sau două la Dinamo, atunci mai apăram câteva şuturi. A fost şi noroc că am putut să apăr două penalty-uri, dar dacă nu ai şansă, câteodată e greu să te impui”, a spus Cosmin Moţi, dovedindu-se rezervat în declarații.

Moţi este mândru de faptul că performanţa sa a făcut înconjurul presei mondiale, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Mă bucur că a ajuns lumea să vorbească de bine şi despre români, pentru că în general se vorbeşte doar de rău. Mă simt extraordinar aici şi chiar dacă ar fi ceva oferte, m-aş gândi de două ori înainte să plec”, a mai spus jucătorul lui Ludogoreţ.

Moţi nu putea să nu spună câteva cuvinte şi despre clubul la care a evoluat timp de 7 ani în prima ligă din România.

“Au fost momente frumoase la Dinamo, am fost iubit, dar am fost şi contestat. Dinamo va rămâne mereu în sufletul meu, am petrecut 7 ani acolo, sunt ca cei 7 ani de acasă”, a precizat fostul fundaş al lui Dinamo.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!