„Mourinho este terminat şi un fals”, spune Mutu pentru Daily Mirror

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 15 decembrie 2015

mutu-mourinho

Mutu revine în presa britanică cu o declaraţie explozivă, referindu-se la fostul său antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho, care acum se află din nou la conducerea echipei de fotbal londoneze. S-ar zice că fotbalistul român ştie să joace bine nu numai pe teren, ci şi cu presa. Şi, ca-n fotbal, uneori câştigi, uneori pierzi.

„În trecut, a fost un mare antrenor, însă, ca şi persoană, este un fals”, a declarat Adrian Mutu pentru Daily Mirror zilele trecute. „Se interesează doar de propria persoană şi nu dă doi bani pe sentimentele şi gândurile jucătorilor săi. Este genul de om pe care nu-l poţi aborda pur şi simplu”, a aduăgat el.

Fotbalistul român spune despre fostul său antrenor că este „terminat”: „Nu are cum să revină la forma anterioară. Cum să-ţi mai revii după aşa ceva (n.r. seria de eşecuri a echipei Chelsea)?”

Mutu a continuat să-l atace pe Mourinho:

—————————————

„Puteţi vedea acum că mulţi dintre jucătorii săi sunt nefericiţi. De ce? El este motivul. Nu le poate vorbi jucătorilor aşa cum ar trebui să li se vorbească. Primul lucru pe care îl face este să se ducă la cel mai important jucător din echipă şi să-l înfurie. Indiferent cine a fost, John Terry, Frank Lampard, face asta doar pentru a se distra. Acesta este modul în care acţionează şi nu se va schimba pentru nimeni”.

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!