MTV Europe Music Awards 2014: Andra a câştigat titlul „Best Romanian Act”

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 octombrie 2014

AndraAndra va reprezenta România la runda a doua a cursei pentru trofeul „Worldwide Act” din cadrul MTV Europe Music Awards (EMA) 2014, aceasta fiind desemnată câştigătoarea secţiunii „Best Romanian Act”.

Datorită voturilor publicului, Andra a trecut într-o nouă etapă a competiţiei şi va concura mai departe la categoria „Europe East” împotriva artiştilor din Israel, Polonia, Rusia şi Adria (regiunea fostelor ţări iugoslave) pentru a putea trece în etapa finală, Worldwide Act, potrivit unui comunicat  MediaPro Music.

„Vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce faceţi pentru mine, pentru că mă susţineţi, pentru că mă votaţi şi pentru că îmi arătaţi dragostea voastră în fiecare zi! Mulţumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordaţi la categoria «Europe East»! Numai cu ajutorul vostru pot câştiga. Vă pup şi vă iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor săi.

În perioada 23 octombrie, de la ora 00.00 – 29 octombrie, până la ora 23.59, Andra va putea fi votată de fani, având astfel şansa de a ajunge direct la show-ul MTV Europe Music Awards 2014, care va avea loc pe 9 noiembrie, la Glasgow, în Marea Britanie.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!