Mulțescu, păcălit de Petrolul

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 februarie 2015

571 multescuNoul antrenor al saudiţilor de la Al Ettifaq, Gheorghe Mulţescu, nu şi-a încasat ultimele salarii de la Petrolul, de unde a fost demis în această iarnă în ciuda faptului că pierduse un singur meci în campionat din 13 disputate şi calificase echipa în semifinalele Cupei României.

„M-a păcălit domnul Crângu. Mi-a spus că îmi dă banii când intră tranşa din drepturile tv. Am înţeles că au plătit mai întâi fotbaliştii, dar speram că se vor gândi şi la mine. Am făcut o treabă destul de bună acolo”, a comentat Mulţescu, dezamăgit de atitudinea oficialilor.

Petrolul a intrat în insolvenţă, iar Mulţescu trebuie să se înscrie acum la masa credală, în ciuda faptului că avea o înţelegere de plată cu şeful echipei: „E a doua oară când cei de la Petrolul mă păcălesc. Am mai pierdut nişte bani şi când i-am scăpat de retrogradare, în 2012”, a spus el.

Probabil că această amânare a fost stratagema Petrolului pentru ca antrenorul să nu se constituie parte și astfel să nu împiedice echipa să intre în insolvență. Acum, el va trebui să aștepte momentul în care banii datorați îi vor intra în cont, pe măsură ce aceștia vor apărea.

Gheorghe Mulţescu a debutat pe banca saudiţilor de la Al Ettifaq, câştigând meciul din deplasare cu Al Hazm cu 2-1, după ce formaţia sa a fost condusă cu 1-0 la pauză. „Ambii jucători pe care i-am băgat în repriza a doua au marcat, unul dintre ei a scos şi penalty-ul din care am înscris un gol. Am jucat pe un teren foarte mic şi foarte denivelat, dar a ieşit bine. Până să vin eu, echipa câştigase doar un punct în ultimele patru partide din campionat, în condiţiile în care obiectivul este promovarea, deci victoria asta a fost ca aerul”, consideră Mulțescu.

Ex-tehnicianul celor de la Dinamo şi Petrolul are drept obiectiv promovarea în prima ligă. Al Ettifaq a urcat acum pe locul 3 în campionat, fiind la 4 puncte de poziţia secundă, doar primele două echipe promovând în liga superioară.

Mulţescu are doi români la echipă, pe Mihai Oancea, antrenorul echipei sub 19 ani a clubului, şi pe masorul Vali Constantin, rămas la echipă de când aceasta era antrenată de Ion Marin.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!