Mulțumit de rezultat

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 februarie 2015

570 constantaZvonko Sundovski, tehnicianul celor de la HCM Constanța, a declarat după remiza din meciul cu HC Sankt Petersburg, 25-25, că este mulţumit de faptul că jucătorii săi nu au cedat vreun moment.

„Echipa a făcut un meci bun în prima parte, ne-am desprins pe tabelă, dar apoi a urmat o perioadă în care s-au irosit multe atacuri şi Petersburg a revenit în joc. Jucătorii au luptat, sunt mulţumit de faptul că nu au cedat niciun moment şi în final am obţinut acest egal”, a spus el.

Laurenţiu Toma, căpitanul echipei, a considerat că HCM Constanţa a avut meciul în mână: „Un rezultat bun. Ne pare rău că nu am putut să câştigăm, mai ales că am avut meciul în mână la un moment dat. S-au greşit mingi, dar important că am scos acest punct în final, unul muncit. Este, însă, abia primul joc, se pot obţine puncte şi din deplasare. Publicul ar fi meritat victoria şi le promitem că pe viitor vom face şi mai mult pentru a o obţine.”

George Buricea a fost, însă, de părere că echipa sa nu a putut ţine ritmul pe toată durata partidei. „Am condus o mare parte din meci, dar nu am putut ţine rezultatul. Nu avem lotul de anul trecut, nu avem multe schimbări şi nu am putut ţine ritmul 60 de minute. Ne bucurăm şi pentru acest punct. Holstebro a făcut egal în Spania şi se demonstrează încă o dată că este o grupă echilibrată”, a declarat el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!