Horoscop 2015: Muncă și bani

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 16 ianuarie 2015

working people4

Berbec

Prima jumătate a anului 2015 este favorabilă dezvoltării, înnoirii și schimbărilor planificate.

Inițiativele Berbecilor au în primul rând un vânt prielnic în pânze, care îi mână către proiecte ample și suflă asupra lor pulberea aurie a șansei;

în al doilea rând, se bucură de o cârmuire înțeleaptă și ancore bune, care le dau profunzime și durabilitate.

Cele mai dinamice luni din 2015 sunt februarie, martie și aprilie, în care poți face salturi mari, dar în care poți și să greșești dacă nu-ți stăpânești graba și emoțiile, sau poți să întâlnești situații urgente sau critice.

Tot pentru prima jumătate a anului, apare o relaxare binevenită în ceea ce privește banii, după o lungă perioadă de limitări sau obligații.

În intervalul iunie-septembrie pot să reapară unele apăsări financiare, apoi situația se relaxează din nou.

Și în partea a doua a anului vei avea succes profesional: în iulie și în prima decadă a lui august.

 

Taur

Cariera Taurilor trece în 2015 printr-un proces de reconsiderare a priorităților sau de reevaluare a unor proiecte mai vechi.

Profesia și banii Taurilor vor avea de-a face în mod strâns cu domeniile intelectului, informației, comunicării, negocierii, drumurilor, schimburilor (inclusiv comerciale).

Se recomandă multă atenție în luarea deciziilor, mai ales în perioadele 5 ianuarie – 13 martie, 1 mai – 8 iulie și 27 august – 2 noiembrie 2015.

Stăpânul casei carierei Taurului, Saturn, intră în cealaltă casă a banilor Taurului, unde va sta între 23 decembrie 2014 și 20 decembrie 2017, cu o mică excepție în vara lui 2015, când se va întoarce în casa relațiilor Taurului, spre a definitiva anumite lucruri legate de asocieri, colaborări sau interacțiunea dintre cuplu și profesie (15 iunie – 18 septembrie 2015).

Saturn îți poate aduce anumite frustrări și restricții în anii ce vin, dar îi și poate ajuta pe cei înțelepți și răbdători să clădească averi durabile.

În primele cinci luni și jumătate ale anului, astrele favorizează profitul și investițiile Taurilor.

 

Gemeni

În 2015, atmosfera se relaxează, după ani de tensiuni și strădanii.

În prima parte a anului, astrele pot să-ți scoată în cale oameni serioși, cu care să formezi o echipă destoinică și performantă, sau să-ți aducă contracte cu organisme oficiale sau cu firme vechi, cu tradiție.

Începând din august, însă, trebuie să fii mai atent(ă) fiindcă asocierile și parteneriatele Gemenilor intră într-o perioadă confuză și nu este exclus să te înșeli sau să ai unele dezamăgiri.

În ceea ce privește șansa profesională, în prima parte a anului sunt favorizate activitățile care pun la bătaie mintea, îndemânarea și comunicarea, și ai șanse de reușită la interviuri, examene, discursuri, negocieri. Înveți lucruri noi, afli informații prețioase.

Partea a doua a anului, cu puțină atenție, ar putea fi profitabilă în domenii ca imobiliarele, agricultura și exploatarea resurselor, dar și în afacerile cu bunuri de folosință îndelungată sau cu antichități.

Financiar, primul semestru din 2015 este mai generos cu Gemenii decât partea a doua a anului. Banii trebuie gestionați cu atenție.

 

Rac

2015 este un an care îi poate ajuta pe Raci să facă progrese remarcabile.

Perioada 2015-2017 este dedicată muncii. Astrele aduc responsabilități multe, cer disciplină, impun reguli stricte și limitează libertatea, dar vă ajută când vine vorba de rigoare, metodă, organizare și strategie, și vă favorizează în proiectele dificile, cu bătaie pe termen lung.

În 2015, astrele vă dau inițiativă și tenacitate. Schimbările se pot face, așadar, cu succes, în mod controlat.

Unindu-și eforturile, astrele creează un teren deosebit de favorabil reușitei profesionale și financiare a Racilor. Tu trebuie doar să te mobilizezi și să acționezi, pentru a fructifica ocaziile ce se ivesc.

Februarie, martie și aprilie sunt cele mai active și performante luni pentru Raci.

Este rost de acțiune și în iulie, iar în perioada august-septembrie, Racii pot face bani frumoși.

August 2015 – august 2016 este o perioadă propice activităților intelectuale, informării, ideilor și inițiativei, cu șansă în negocieri, examene și interviuri.

 

Leu

2015 este un an de succes pentru Lei.

Între 2015 și 2017, vei fi un maestru al strategiei și al controlului. Astrele îți dau tărie de caracter, realism, maturitate și tenacitate, calități prețioase pentru a duce orice întreprindere la bun sfârșit.

În perioada ianuarie-august 2015, poți conta din plin pe sprijinul generos al astrelor, acestea dăruindu-ți vitalitate, entuziasm, curaj și noroc. Te stimulează să gândești măreț, să pui la cale proiecte de anvergură, să te extinzi, să-ți depășești limitele, îți conferă respectabilitate, bunăvoință, simț social, spirit de sinteză, aptitudini pentru coordonare și administrare. Îți aduc felurite oportunități și te ajută să izbândești în cele propuse.

În a doua parte a anului te bucuri și de confort financiar.

Lunile cu cel mai mare potențial de reușită profesională pentru Lei sunt martie, aprilie, mai, august și septembrie.

În plan financiar, luna cea mai activă este octombrie.

 

Fecioară

Debutul lui 2015 le găsește pe Fecioare în rol de albinuțe hărnicuțe.

Primul trimestru al anului 2015 este remarcabil în privința colaborărilor, a alianțelor, a concurenței și a rivalităților, însă cumpănește bine înainte de a acționa sau a reacționa, fiindcă există un risc de amăgire sau eroare!

La fel și în privința banilor. În ultima decadă din februarie, apoi în martie și aprilie, poți avea câștiguri frumoase, dar este recomandat să fii prudent(ă), fiindcă poți avea și surprize neplăcute.

Lunile mai și iunie sunt din nou foarte active și promit rezultate frumoase, dar numai cu răbdare și disciplină. Altminteri, se poate să intri în dizgrația șefilor ori a autorităților sau să te alegi cu reputația șifonată.

Începând cu august, este timpul să ieși din umbră, să iei decizii importante, să te remarci, să te impui.

De aici înainte, totul te incită să acționezi, să te faci remarcat(ă). Astrele îți vor presăra în cale șanse și oportunități!

 

Balanță

În 2015, situația financiară a Balanțelor se ameliorează: situația se relaxează și afluxul de bani crește.

Este posibil să existe o „recidivă” între iunie și septembrie 2015.

În restul anului, astrele favorizează toate demersurile care se remarcă prin profunzime, seriozitate, răbdare și responsabilitate, și taxează dur orice tentativă de frivolitate, superficialitate sau pripeală.

Interesele Balanțelor devin mai sobre în 2015, iar capacitatea de a învăța și a cerceta poate fi orientată spre domenii care cer stăruință, concentrare și spirit analitic. Este o perioadă bună pentru a începe studii sau lucrări de durată. Gândirea se maturizează, se organizează.

În ansamblu, 2015 este pentru Balanțe un an al noilor contacte și colaborări. Realizări poți avea oricând pe parcursul anului, dar cea mai dinamică perioadă pare a fi intervalul mai-august.

Pentru a atinge succesul în 2015 trebuie să ai strategii clare, ordine și disciplină în muncă.

 

Scorpion

Cariera Scorpionilor este pe o pantă ascendentă și va atinge în 2015 un punct de maxim, spulberându-se toate reținerile și temerile și eliminându-se blocajele și tergiversările.

Până pe 11 august, astrele îți vor da concursul în tot ceea ce întreprinzi, îți vor furniza oportunități și conjuncturi speciale, care să te ajute să înflorești, să te bucuri de recunoaștere și succes.

Astrele pun umărul la a construi una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani în cariera Scorpionilor. Profită de bunăvoința lor și nu rata ocaziile care se ivesc!

În prima jumătate a anului 2015, îți vei consolida situația financiară.

După 11 august, astrele îți promit popularitate, protecție din partea celor sus-puși, susținere în îndeplinirea obiectivelor și șansă în activitățile sociale sau de grup.

 

Săgetător

2015 este un an important pentru Săgetători, memorabil în ansamblu. Dar este mai ales un an de referință pentru carieră. Mișcarea de progres a început în vara lui 2014 și atinge apogeul în 2015-2016.

În prima parte a lui 2015, ai succes cam în tot ce inițiezi cu curaj și entuziasm, cu condiția sa dezvolți apoi cu răbdare și perseverență.

Prima jumătate a lui 2015 poate aduce Săgetătorilor satisfacții în activitățile intelectuale sau culturale, dar și în demersurile legate de străini și străinătate, turism, import-export, în munca la distanță și călătoriile cu miză profesională. Creativitatea și inventivitatea sunt pline de sevă și originalitate.

Partea a doua a lui 2015 promite cele mai mari succese. Apar ocazii favorabile, iar proiectele Săgetătorilor se materializează mai lesne.

Pe de altă parte, deși Săgetătorii au nevoie de momentele lor de muncă independentă și/sau în singurătate, în 2015 foarte multe depind de colaborări și de muncă în echipă. Iar această zonă cere Săgetătorilor mai multă luciditate și vigilență, dar și mai multă diplomație.

 

Capricorn

Cariera Capricornului este pe un drum ascendent.

Prima parte a anului 2015 este favorabilă banilor, mai ales celor câștigați în afaceri, prin intermediul unor persoane apropiate (parteneri de cuplu sau de lucru, părinți etc.) sau din relațiile cu băncile ori cu alte medii financiare.

Pot fi norocoase și demersurile legate de recuperări, retrocedări, colecte, donații, sponsorizări, accesare de fonduri nerambursabile, partaje sau alte împărțiri de bunuri. În plus, pot apărea ocazii de a face investiții sau achiziții profitabile.

Partea a doua a anului 2015 aduce Capricornilor satisfacții legate de instruire, performanțe intelectuale, călătorii și colaborări cu cei de departe.

2015 este, în mare, un an plin de promisiuni pentru Capricornii care vor să-și schimbe sau să-și modernizeze activitatea și care sunt dispuși să se reinventeze.

Pentru a putea profita de succesul promis, Capricornii trebuie să facă însă un efort pentru a se concentra mai bine, pentru a fi mai disciplinați, mai organizați, mai precauți și mai vigilenți.

 

Vărsător

În 2015 ai mult de câștigat din colaborări, muncă de echipă sau inițiativă colectivă.

Prima parte a anului 2015 avantajează în mod particular relațiile Vărsătorilor, de la cele personale până la cele de rețea sau de organizație. Plusează, așadar, pe noi parteneriate, dar și pe integrarea în grupuri mai largi, dar bine structurate.

Februarie și martie sunt luni foarte active și pline de inițiativă. Aprilie, mai și iunie sunt luni creative, excelente pentru promovarea imaginii, a talentelor și a producțiilor personale. Iulie este aglomerat, stresant. Decembrie te pune într-o lumină favorabilă.

Banii sunt pentru Vărsători un cuvânt-cheie pe parcursul întregului an 2015. Dacă știi cum să-ți joci cărțile și cu cine să te însoțești, poți avea câștiguri importante.

Partea a doua a anului favorizează atragerea fondurilor, retrocedările, rambursările și recuperările, și aduce Vărsătorilor avantaje în relațiile cu instituțiile financiare.

Este nevoie de foarte multă luciditate în alegeri. Există riscul de a te lăsa sedus(ă) de promisiuni/oferte ademenitoare, dar care te pot implica în situații compromițătoare sau păguboase. Atenție mai ales în septembrie-octombrie 2015!

 

Pești

Anul 2015 este foarte solicitant, deci vei avea nevoie de multă răbdare, seriozitate și perseverență. Dacă îți asumi responsabilitățile și acționezi cu disciplină și maturitate, vei fi răsplătit regește.

2015 este excelent pentru a te aventura pe drumuri noi, dar numai după ce te-ai asigurat că pășești pe teren ferm, și pentru a construi metodic și ordonat, dar în sens creativ și progresist.

În plus, până în august, astrele aduc Peștilor o inepuizabilă putere de muncă și oportunități nesperate. Studiile, perfecționările, călătoriile și străinătatea îți sunt favorabile.

Rezumând, tot anul 2015 poate aduce Peștilor satisfacții profesionale și financiare, dar prima jumătate are un potențial uriaș, care trebuie neapărat valorificat.

Începând din august 2015, cercul de cunoștințe se îmbogățește cu personaje bine situate, clientela sporește, apar colaborări avantajoase, contracte bănoase și ai șanse mari de biruință în competiții, rivalități sau litigii diverse.

Totul este să gândești practic și lucid și să faci diferență între oamenii serioși și cei care încearcă să te amețească cu promisiuni frumoase, dar nerealiste.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!