Mutu a debutat la Pune City

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 octombrie 2015

600 mutuAtacantul Adrian Mutu a debutat la începutul acestei săptămâni, din postura de rezervă, în echipa FC Pune City, care a învins acasă cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Mumbai City în prima etapă a celei de-a doua ediţii a ligii profesioniste de fotbal din India, românul contribuind la ultimul gol înscris de gazde.

Mutu, 36 de ani, a intrat în mintul 61 pe teren, în locul turcului Tuncay Şanli, iar 7 minute mai târziu a pasat pe partea dreaptă la indianul Israil Gurung, care a centrat dar mingea, uşor deviată de un fundaş al oaspeţilor, l-a depăşit pe portarul Albino Gomes şi a intrat în poartă.

Celelalte două goluri ale echipei FC Pune au fost înscrise cu capul de Tuncay, ’12 şi ’56, după centrări ale lui Gurung. Golul oaspeţilor a fost înscris de francezul Piquionne ’34.

La Mumbai City, antrenorul-jucător Nicolas Anelka a intrat pe teren în minutul 75.

Adrian Mutu nu a mai jucat de mai bine de 1 an. Ultima partidă oficială în care a evoluat Mutu a avut loc la 15 septembrie 2014. El a jucat atunci 79 de minute pentru Petrolul, în meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!