Mutu, aproape de România

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 ianuarie 2016

611 mutuEdi Iordănescu a vorbit pentru prima dată despre întâlnirea pe care a avut-o cu Adrian Mutu și despre intenția de a-l aduce pe jucător la Pandurii Tg. Jiu.

Antrenorul gorjenilor a precizat că problemele financiare pe care le traversează clubul din Tg. Jiu amână puțin realizarea vreunei achiziții, dar Mutu ar fi tentat să joace la Pandurii, mai ales că Iordănescu junior l-ar putea ajuta să se pregătească bine și să ajungă într-o formă care să îl aducă și în vederile selecționerului Anghel Iordănescu.

„Dacă se așteaptă la intervenții din partea mea, e clar că nu o pot face”, a precizat tehnicianul, care a precizat că, dacă atacantul ar accepta această mutare, strategia de la Pandurii s-ar construi în jurul ambiției sale de a ajunge la EURO 2016 cu prima reprezentativă a României.

„A fost o discuție generală cu Adrian Mutu. Stabilisem o întâlnire, pentru că ne cunoaștem de multă vreme. Am discutat și de o posibilă colaborare, dar nimic concret. Sunt destul de reținut în a face achiziții, din cauza situației financiare. Nu voi da acordul să vină vreun jucător la Pandurii, până când actualii jucători, cei care au adus echipa până aici, nu își vor primi toți banii”, a declarat Edi Iordănescu.

„Adrian și-a arătat interesul. S-au întâmplat lucruri bune la Pandurii, e un mediu bun, un climat bun și cred că e un mediu propice și pentru el. El este un jucător destul de matur, care poate avea succes, dacă are un obiectiv. Își dorește să revină la echipa națională, iar pentru a ajunge acolo trebuie să fie într-o formă foarte bună la echipa de club. Trebuie să se adapteze rapid, să muncească și să fie într-o formă bună pentru a primi o eventuală convocare”, a adăugat antrenorul de la Pandurii Tg. Jiu.

„L-am asigurat că tot sprijinul pe care i-l pot da e să îl ajut să se pregătească și să fie într-o formă bună. Mai mult nu, pentru că îl știu și pe tatăl meu cum este. Dacă se așteaptă la intervenții din partea mea, e clar că nu o pot face. Probabil l-au încurajat și evenimentele din ultima perioadă de la Pandurii. Dacă se va concretiza , va fi o punte de plecare și pentru mine, voi construi strategia în jurul ambiției lui”, a mai spus Edi Iordănescu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!