Mutu, coleg cu Drogba?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iulie 2015

591 mutuLa 37 de ani, Didier Drogba a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători de pe piaţa fotbalului internaţional. Ivorianul s-a întors la Chelsea în sezonul precedent pentru a câştiga un nou titlu de campion, marcând şapte goluri în 38 de meciuri. Şi, chiar dacă se află la finalul carierei, atacantul ivorian e dorit de numeroase echipe. După ce a evoluat în ultimii ani la Shanghai Shenhua şi Galatasaray, acolo unde a câştigat bani buni, Drogba caută o nouă echipă pentru o ultimă aventură. A existat până acum varianta MLS, unde echipa Chicago Fire, cea pentru care evoluează Răzvan Cociş, i-a oferit un contract, dar şi cea din Qatar, unde un club i-a propus un salariu de 3 milioane de euro.

Ultima variantă este, însă, India. Campionatul care a fost extrem de popular în sezonul trecut, Super League, are opt echipe, iar jumătate dintre ele îl doresc pe Drogba. Cel mai mare interes e din partea lui Kerala Blasters, însă şi Atletico Calcutta şi Pune City FC îl doresc pe Drogba. În cazul în care Pune reuşeşte să-l convingă pe atacantul ivorian, atunci Drogba ar deveni coechipier cu Adrian Mutu, care va evolua în următorul sezon pentru echipa la care acţionară este şi Fiorentina.

Mutu a semnat în sezonul trecut un contract de 1 milion de euro pentru două sezoane, dar nu a evoluat niciun minut din cauza faptului că Pune nu a reuşit să-l legitimeze la timp. Atacantul român a declarat însă că se va prezenta la reunirea lotului şi va juca în acest sezon pentru Pune. Interesant e că Mutu şi Drogba au mai fost coechipieri pentru câteva luni, înainte ca atacantul român să fie exclus de la Chelsea pentru consum de cocaină.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!