Mutu… despre Arlauskis

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 februarie 2016

616 mutuAdrian Mutu (37 de ani) a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care îl critică pe Giedrius Arlauskis (28 de ani), după prestaţiile de la Espanyol, dar i-a atribuit o replică spusă de Vytautas Cerniauskas (26 de ani).

„Nu vreau sa fiu rău, dar Arlauskis chiar merită „tras de urechi”…vorbea de mine, în ţara mea: „dacă aveau valoare nu se întorceau în România”. În afara că a vorbit urât de fotbalul nostru, aşa cum e, e al nostru, dar mai vorbeşte urât şi de jucătorii reprezentativi ai naţionalei… eeeh, asta e, eu îi spun şi voi, fanii, judecaţi, iar voi, ziariştii, să-i trasmiteţi: Dragul meu, ai apărat, ca titular, doar în România, ai luat banii din România şi ar trebui să ne respecţi, mai mult decât atât, dacă nu ai valoarea necesară, nu te duci în La Liga, entiendes (n.r. – ai înţeles)??! Aşa ca s-o dau pe spaniolă!! Tu rămâi, dar Gâlcă, tot unul al nostru, va trebui să plece! Atât! RESPECTĂ România dacă vrei să fii respectat,ca esti încă la grupa mică printre fotbalişti”, a postat Mutu pe contul de Facebook.

„Dacă sunt nume foarte importante şi jucători mari, nu se întorc în România niciodată, asta e părerea mea. Eu cred că dacă eşti mare jucător poţi sa joci la un nivel mai înalt decât în România. Niciodată n-am jucat contra lor, dar nu îmi e frică”, a spus, la sfârşitul lunii ianuarie, Cerniauskas, portarul echipei Dinamo, pentru Dolce Sport. Portarul lui Dinamo a făcut referire la Adrian Mutu şi Ciprian Marica.

Replica lui Mutu a venit imediat: „Sunt unii puşti care vorbesc… vorbeşte gura fără ei, dându-şi cu părerea atât despre mine, cât şi despre Marica. I-aş invita să se uite puţin şi la numerele noastre, la statisticile, atât ale mele, cât şi ale lui Marica. După aceea să vorbească. Probabil singurul lucru cu care au ieşit în evidenta în fotbal sunt aceste interviuri”.

Arlauskis, portarul care a încasat opt goluri în 98 de minute, la Espanyol, l-a criticat şi el pe Mutu, în ianuarie 2014, când lituanianul era la Rubin Kazan, iar atacantul român semnase cu Petrolul. „Cu Zicu, Petrolul este mai puternica, da. Cu Mutu, mai puţin. În ultimii ani, nu a fost serios. În fotbal nu contează unde joci, ci să fii serios, să fii concentrat la maximum. El îşi cam bate joc de fotbal”, a spus Arlauskis la Dolce Sport.

Arlauskis şi Cerniauskas sunt portarii naţionalei Lituaniei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!