Mutu îl atacă pe Mourinho

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 decembrie 2015

610 mutuAtacantul echipei FC Pune City Adrian Mutu a declarat publicaţiei britanice Daily Mirror că tehnicianul Jose Mourinho, alături de care a lucrat în perioada în care a evoluat la Chelsea Londra, este terminat ca antrenor, afirmând totodată despre portughez că este o persoană falsă.

„A fost un mare antrenor în trecut, dar ca persoană este fals. Se gândeşte numai la el, nu are nici o consideraţie pentru ce simt şi ce gândesc jucătorii. Nu puteai să mergi să vorbeşti cu el. Ca antrenor, este terminat. Nu mai este cale de întoarcere pentru el. Cum să-ţi mai revii după aşa ceva (seria de eşecuri a echipei Chelsea)? Puteţi vedea acum că mulţi dintre jucătorii săi sunt nefericiţi. De ce? El este motivul. Nu le poate vorbi jucătorilor aşa cum ar trebui să li se vorbească. Primul lucru pe care îl face este să se ducă la cel mai important jucător din echipă şi să-l înfurie. Indiferent cine a fost, John Terry, Frank Lampard, face asta doar pentru a se distra. Acesta este modul în care acţionează şi nu se va schimba pentru nimeni”, a spus Mutu.

Fotbalistul român a vorbit şi despre experienţa sa în liga profesionistă indiană, afirmând că îşi doreşte să continue în acest campionat: „M-am bucurat de timpul petrecut în India, forma mea fizică s-a îmbunătăţit. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul, dar voi fi deschis la o revenire în ISL”.

Adrian Mutu, în vârstă de 36 de ani, a fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra, controlul fiind cerut de tehnicianul Jose Mourinho. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

În acest sezon, Chelsea, campioana en titre a Angliei, ocupă locul 14, cu 15 puncte, după 15 etape disputate din Premier League (patru victorii, trei remize şi opt înfrângeri), la 2 puncte de primul loc retrogradabil.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!