Muzică, DJ! Atacă tunelul!

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 9 martie 2015

Un tunel situat pe artera inelară a oraşului Coventry va deveni scena unui club temporar pentru 5.000 de fani ai muzicii. Greyfriars Green Tunnel va fi, pentru o noapte, „The Tunnel Club”, marcând deschiderea festivalului auto Motofest ce va avea loc la Coventry pe o durată de trei zile, în luna mai.

Organizatorii evenimentului anunţă că evenimentul este o premieră mondială. Tunelul este proaspăt construit şi va fi deschis oficial în timpul festivalului, care se va desfăşura în perioada 29-31 mai.

Jeremy Heaver, directorul comercial al Motofest, a comentat: “Am încercat ca în fiecare an să venim cu ceva inedit, asă că ne-am gândit: ce-ar fi dacă am transforma tunelul într-un club de noapte? Iniţial, când am mers cu propunerea la primăria din Coventry, i-am cam luat prin surprindere, însă s-au arătat deschişi ideii, realizând potenţialul evenimentului. În final, ne-au susţinut şi ne putem astăzi lăuda că organizăm un eveniment-premieră mondială.”

„Se anunţă a fi un spectacol extraordinar, o seară absolut incendiară, mai ales că vom aduce câţiva dintre cei mai bine cotaţi DJ britanici,” conchide directorul Motofest.

Rachel Lancaster, un purtător de cuvânt al primăriei din Coventry, completează: „Este un mod unic de a sărbători deschiderea noului nostru tunel şi recunosc că eu nu m-aş fi gândit niciodată la aşa ceva. Este o oportunitate uriaşă de a scoate în evidenţă un proiect de referinţă, parte a efortului nostru de a regenera centrul oraşului Coventry, un efort încununat până acum de succes.”

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!