Mx pentru transsexual, copil de homosexual şi un prezentator TV pedofil

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 8 mai 2015

Pride Parade

 

Ms pentru ea, Mr pentru el şi Mx pentru el-ea

În Oxford Dictionary avem următorii termeni: „Miss” pentru ea, necăsătorită, „Mrs” pentru ea, când e căsătorită, „Ms” pentru ea, când starea ei civilă este incertă, „Mr” pentru el şi chiar şi „Master” pentru el, copilul.

Doar că recent s-a adăugat la această listă din dicţionarul Oxford şi termenul „Mx”, termen neutru, care poate fi folosit de transsexuali sau de persoanele care nu se identifică nici ca femeie şi nici ca bărbat.

Acest termen a fost deja adăugat în ultimii doi ani în formularele oficiale şi în bazele de date şi va intra şi în Oxford English Dictionary în următoarea sa ediţie tipărită.

Termenul „Mx” este acum acceptat de departamentele guvernului, de primării, de bănci, de unele universităţi, iar DVLA trece acest termen pe permisele de conducere.

 

Custodia fetiţei acordată tatălui homosexual, pentru că mama nu este de acord cu stilul de viaţă al acestuia

Mama fetiţei a declarat în faţa judecătorului că înţelegerea ei cu tatăl copilului a fost ca ea să fie părintele principal, însă tatăl spune că mama fetiţei a fost de acord de la bun început să fie mamă-surogat pentru cuplul homosexual.

Cazul s-a judecat la Londra şi la Birmingham şi, recent, s-a decis că este „cel mai bine” pentru fetiţa de un an ca ea să locuiască cu tatăl ei. „Sarcina a fost pusă la cale pentru ca cuplul de acelaşi sex să aibă un copil şi să formeze o familie, fiind asistaţi de o prietenă”, a spus judecătoarea Ms Justice Russell.

Nu doar atât, însă judecătoarea a spus că mama fetiţei a făcut uz de un limbaj deranjant la adresa cuplului homosexual, folosind imagini stereotipice şi descrieri ale bărbaţilor homosexuali, insinuând că aceştia au un comportament sexual lipsit de inhibiţii, fiind totodată neloiali sexual unul celuilalt.

 

Pedofilie la televizor

har

Rolf Harris, îndrăgitul prezentator al emisiunilor tv pentru copii din Marea Britanie, muzician, pictor şi comedian, a fost atacat în instanţă în 2012 pentru pedofilie. La fel ca şi bunul său prieten, acum decedat, Jimmy Saville (Saville şi Harris erau „feathers of a bird”) şi câţiva alţii, în cadrul Operaţiunii Yewtree.

Harris, de 85 de ani, a fost judecat şi a găsit vinovat de pedofilie în perioada 1968-1986, printre cele patru victime dovedite regăsindu-se şi o fetiţă care avea la acea vreme şapte ani. Pedeapsa primită de prezentator este de şase ani de închisoare. Ca urmare, regina Elisabeta a II-a i-a retras titlul nobiliar oferit cu zeci de ani în urmă.

Între timp, au apărut şi alte dovezi împotriva lui Harris, urmând ca acestea să fie verificate şi să se ia o decizie.

În iulie 2014, judecătorul Mr Justice Sweeney a zis că Rolf Harris nu a trădat nici o remuşcare vis-a-vis de acţiunile sale şi a conchis: „Reputaţia dumneavoastră este ruinată, vi s-au anulat şi onorurile, însă vina vă aparţine în totalitate.”

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!