Nadia Comăneci, în juriul emisiunii „Tumble” de la BBC One

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Timp liber pe data 7 iulie 2014

Nadia Comăneci, fosta campioană mondială la gimnastică, a devenit vedeta postului național britanic de televiziune BBC! Românca va fi șefa juriului într-o emisiune concurs cu vedete care se va filma vara aceasta!

Nadia va trebui să dea note unor concurenți care se vor întrece la proba de sărituri, așa cum se și numește emisiunea, „Tumble”, care se va lansa în luna august.

Protagoniștii talent-show-ului vor fi vedete din Marea Britanie. Show-ul de divertisment va fi difuzat de postul BBC One, iar alături de Nadia, din juriu vor mai face parte Louis Smith, Craig Heap și Sebastien Stella.

Potrivit presei britanice, campioana română a acceptat oferta și se pregătește de filmările care vor avea loc în această vară.

Jurnaliștii din Regat o descriu pe Nadia Comăneci ca fiind prima femeie care a reușit să obțină un 10 curat la un concurs olimpic de gimnastică. „Știu ce efort trebuie să depui pentru un 10 perfect. Inima îți bate tare, iar palmele îți transpiră, dar atunci când calci pe podea sau când te agăți de paralele, trebuie să dai totul din tine ca și cum viața ta ar depinde de asta. Vedetele vor fi supuse unui regim de antrenament, fitness, gimnastică și acrobații, va fi ceva ce n-au mai trăit niciodată. Abia aștept să văd rezultatele”, a spus Nadia pentru BBC.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!