Narcis Răducan, bucuros și de ASA

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 30 ianuarie 2015

567 raducanASA Târgu Mureş este a cincea echipă la care ajunge Narcis Răducan pe parcursul unui singur an, și ne referim la responsabilitatea de conducător. El va ocupa funcţia de preşedinte executiv la formaţia ardeleană, deși nu sunt mulți cei care să aibă încredere că Răducan va prinde 3 luni la clubul mureșean.

„Am avut onoarea de a lua deja contact cu echipa de conducere a clubului şi cu o parte din reprezentanţii oficialităţilor locale. Am avut discuţii promiţătoare, pot spune că am vorbit aceeaşi limbă. Cu venirea mea şi a antrenorului principal, Liviu Ciobotariu, ASA nu o ia de la zero. Este un club cu o platformă sigură. Nu veneam aici dacă nu aş fi ştiut că voi găsi oameni serioşi, care iubesc fotbalul. ASA este echipa unui oraş mare, cu tradiţie”, a spus Narcis Răducan în ziua în care ASA Târgu Mureş juca amicalul cu Cracovia Krakow.

„Pe termen mediu, obiectivul echipei este acumularea a cât mai multor puncte. Cu toţii ştim de problemele de la CFR Cluj şi Petrolul. Lotul nostru este unul cu experienţă, care poate duce echipa în cupele europene. Jucătorii au demonstrat spirit de învingători, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Trebuie să profităm de orice ocazie, iar dacă la final clasamentul ne va duce acolo, nu vom refuza. Modul de motivare al jucătorilor este unul de locuri fruntaşe. În ceea ce priveşte lotul, în funcţie de această perioadă de pregătire, mai pot apărea două-trei sosiri, pentru a avea concurenţă pe toate posturile”, a completat Răducan.

Acum urmează să vedem ce se alege din promisiunile sale, căci de celelalte patru avem deja cunoștință.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!