Neagoe a fost demis de la Craiova!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 decembrie 2009

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a comentat infrangerea inregistrata in fata Otelului, anuntand ca Eugen Neagoe nu va mai fi antrenorul oltenilor in partea a doua a stagiunii.

„Din pacate, faptul ca am dominat nu se pune. Avem ghinion pentru ca in ultimele meciuri ne-am dominat adversarul, am ratat foarte multe ocazii de gol. Principala problema e lipsa unor jucatori maturi, cum este de exemplu Michael Baird. Le simtim lipsa lui Dilevski si Dananae, dar nu mai avem ce sa facem.

Daca nu te antrenezi bine si nu faci exercitiile fizice asa cum trebuie, esti predispus la accidentari. Cred ca si asezarea in teren a fost gresita, ce am jucat a fost numai din talent. Mihai Costea nu trebuia pus in lateral pentru ca el e un atacant care poate sa decida in fata portii.

Neagoe a fost cel mai liber antrenor al Universitatii de cand sunt eu la echipa, i-am zis ca Trica trebuie sa joace 30 de minute in repriza a doua pentru a fi cat mai proaspat cu putinta. Vor pleca patru sau cinci jucatori, iar in privinta antrenorului pot sa va spun ca va fi unul nou in retur! Nici daca batea azi nu-l mai tineam”, a spus Mititelu la Fanatik Show.

Conducatorul oltenilor a dezvaluit si ca exista posibilitatea ca vedeta Florin Costea sa fie vandut in perioada de mercato din iarna.

„Dupa ratarea calificarii in Europa League, baietii erau cazuti psihic. Nu cred ca terminam in primele trei la finalul turului, dar poate eram pe cinci sau sase. Imi pare rau ca m-am luat dupa altii in vara si ca nu pierd pe mana mea. Am avut oferte in vara pentru mai multi dintre jucatori, dar am crezut in visul meu. Poate Florin Costea va pleca in iarna”, a mai spus Mititelu.

Patronul Craiovei asteapta acum un raspuns de la Victor Piturca, tehnicianul fiind unul dintre cei mai scumpi antrenori de pe piata in clipa de fata.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!