Nebunie pentru echipa lui Contra

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 mai 2014

533 cosmin contraGetafe a reușit sâmbătă un rezultat de egalitate aproape ireal, 2-2 contra Barcelonei, pe Camp, scor care menține formația antrenată de românul Cosmin Contra deasupra liniei retrogradării, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Suporterii echipei de la periferia Madridului au întâmpinat noaptea târziu autocarul care-i aducea pe jucători de la aeroport, la întoarcerea de la Barcelona, în stil de mari campioni.

Fanii au cântat „El Getafe en Primera no se va” (Getafe nu pleacă din Primera) și au scandat minute întregi numele lui Cosmin Contra, unul dintre cei mai aclamați oameni ai lui Getafe la coborârea echipei din autocar.

Și Primăria din Getafe încearcă acum să ajute echipa să rămână în prima divizie, achiziționând deja 4.000 de bilete pentru meciul de duminică, de pe teren propriu, cu FC Sevilla, unul extrem de important în economia încercării de a scăpa echipa de la retrogradare. Aceste bilete vor fi distribuite în licee și în alte instituții publice.

De asemenea, fiecare abonat a primit încă un tichet gratuit pentru a invita la meci o persoană. Getafe speră ca la ora jocului cu Sevilla să aibă toate cele 18.000 de locuri de pe Coliseum Alfonso Perez ocupate, punând presiune pe adversari. O altă speranță este legată de faptul că Sevilla ar putea să nu alinieze cel mai bun 11, având de disputat săptămâna viitoare finala Europa League.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!