Negoiță a fost la DNA

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 mai 2015

581 negoita

Acționarul majoritar al FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost la sediul DNA pentru a da detalii cu privire la acuzațiile de noncombat pe care i le-a adus fundașului Ștefan Bărboianu, acest demers fiind salutat de fostul jucător dinamovist, care consideră că ancheta procurorilor îi va dovedi nevinovăția.

Negoiță, care îl acuză pe Bărboianu că nu și-a apărat corect șansele în derby-ul cu Steaua, a mers la sediul Direcției Naționale Anticorupție însoțit de ofițerul de Integritate al FRF, Costin Negraru.

Avocatul fotbalistului, Dan Idita, a declarat că Bărboianu „este relaxat” și a primit „cu bucurie” vestea că a fost denunțat la DNA de Negoiță, deoarece ancheta procurorilor anticorupție îi va dovedi nevinovăția.

„Salutăm acest demers, ne bucurăm că domnul Negoiță a făcut acest demers. Am vorbit cu jucătorul, este relaxat din acest punct de vedere. DNA este o instituție serioasă și credibilă și este bine că este implicată în acest episod. El a primit această veste cu bucurie, pentru că este încă un mod de a-și dovedi nevinovăția și că acele afirmații făcute de domnul Negoiță nu pot fi probate”, a spus Idita.

Potrivit avocatului, Bărboianu va deschide acțiuni atât la instanțele civile, cât și la Comisia de Disciplină a FRF în urma acuzațiilor lui Negoiță. „Urmează ca jucătorul să formuleze o acțiune în fața instanțelor civile și o sesizare a Comisiei de Disciplină, pentru că declarațiile domnului Negoiță fac și obiectul articolului 52 din Regulamentul Disciplinar. De altfel, FRF s-a autosesizat și urmează să inițieze, la rândul ei, un demers la Comisia de Disciplină”, a precizat Idita.

Acționarul FC Dinamo, Ionuț Negoiță, l-a acuzat, pe 6 mai, pe fundașul Ștefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu și-a apărat corect șansele în derby-ul cu Steaua, pierdut de Dinamo cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că știe toate detaliile „trădării”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!