Negoita asteapta campionatul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 februarie 2014

523 ionut negoitaIonut Negoita, actionarul majoritar al FC Dinamo, a declarat ca de-abia asteapta sa reinceapa campionatul Ligii I, pentru a vedea care este nivelul echipei lui Flavius Stoican.

„Sunt foarte nerabdator sa inceapa campionatul. Sunt curios cum functioneaza echipa. Am incredere in echipa ca vom face un pas inainte. Returul este intotdeauna mai greu decat prima parte a campionatului, dar noi am crescut suficient cat sa facem un pas inainte fata de tur.

Sunt multi jucatori tineri care imi plac si care vor avea viitor la Dinamo, dar asta depinde si de ei. Vom vedea in ce masura isi merita toti postul de titular. Nu pariez pe niciunul, ii las pe ei sa demonstreze care este cel mai bun. Meciul cu Steaua va fi cel mai greu din acest sezon, unul cu incarcatura, cu o echipa foarte buna, cu formatia campioana practic. Avem si noi sansa noastra, avem ocazia chiar sa si castigam. Era mult mai bine daca jucam pe Arena Nationala, e un alt confort si mult mai multi suporteri. Era altceva”, a spus el.

Intrebat daca va acorda o prima deosebita jucatorilor pentru meciul cu Steaua, Ionut Negoita a afirmat: „Asta o sa vedem. De obicei, cand ii motivam financiar, nu aveam rezultate pozitive. Ramane de vazut. Jucatorii sunt destul de bine din punct de vedere financiar. Sunt aproape la zi cu banii. Vedem daca este oportuna sau nu acordarea unei prime. Vom analiza si cu antrenorul. Calificarea in finala Cupei Romaniei este foarte importanta pentru noi. Este un trofeu pe care ni-l dorim, deoarece prin aceasta calificare putem accede si in cupele europene”, a mai declarat el.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!