Nemțenii vor banii

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 februarie 2015

570 ceahlaulDupă ce în tur a prins şi o convocare în lotul naţional, Vlad Achim a suferit o accidentare în partida cu FC Braşov şi a ratat partea a doua din retur, el suferind și o operație, iar acum se află la finalul perioadei de recuperare.

Urmând exemplu lui Andrei Marc, închizătorul Ceahlăului a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, el reclamând datorii încă din sezonul trecut, datorii care nu au fost onorate de oficialii nemţeni.

„Aştept decizia comisiei, sper să fie favorabilă. Nu pot spune că de când a venit domnul Massone situaţia e tot la fel de grea, însă la mine totul e complicat. Aveam de primit restanţe de anul trecut până la 31 ianuarie şi nu am primit niciun leu. Erau bani pe care trebuia să-i iau şi din sezonul trecut în funcţie de numărul de meciuri. Aştept decizia şi imediat iau în calcul ofertele pe care le am. Nu vreau să dau acum nişte nume, dar e timp, mai ales că apoi mai e şi recursul. Eu, de săptămâna viitoare, trebuia să mă antrenez normal, însă din cauza memoriului, m-au pus să mă antrenez separat. Mă simt foarte bine, nu mai am nicio problemă. Aş putea chiar de mâine să intru să joc”, a spus mijlocaşul.

După despărţirea de Marius Onciu, Andrei Ţepeş şi Tudor Mândruşcă, dar şi cedarea lui Andrei Pavel la SC Bacău, Ceahlăul se judecă acum la comisii, având şanse reduse de a beneficia în retur de Andrei Marc şi Vlad Achim, ambii jucători importanți pentru formația moldavă.

Vlad Achim a evoluat la Ceahlăul în 132 de partide, el reuşind 14 goluri şi nouă pase decisive. Pe transfermarkt.de, cota sa este estimată la 650.000 euro.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!