Nețoiu, adus la spital după un infarct

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 decembrie 2015

610 netoiuGigi Neţoiu, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul „Transferurilor” şi încarcerat la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, a fost transportat la spital, iar surse medicale au spus că acesta a suferit un infarct, starea sa fiind stabilizată.

Fostul acţionar al FC Dinamo şi Universitatea Craiova, Gigi Neţoiu, a fost transportat la spital cu o ambulanţă solicitată la Secţia exterioară din localitatea Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Surse medicale au declarat corespondenților de presă că Gigi Neţoiu a suferit un infarct, el fiind transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin la Secţia de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, în prezent el fiind monitorizat de aparate.

Conform surselor citate, în momentul în care starea pacientului va fi stabilă, acesta va fi transferat, cel mai probabil, la un centru de cardiologie intervenţională din Timişoara.

Gigi Neţoiu este supravegheat în spital de opt angajaţi ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte 6 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 4 ani şi 8 luni, Gheorghe Copos – 3 ani şi 8 luni, Mihai Stoica – 3 ani şi 6 luni, Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni şi Gheorghe Popescu – 3 ani, 1 lună şi 10 zile.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!