Netropolitan, un Facebook pentru cei foarte bogaţi

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 31 octombrie 2014

Netropolitan este o nouă reţea socială pentru oamenii foarte bogaţi. Ca să intri în club te costă 9.000 de dolari.

Netropolitan acceptă persoanele care au mai mulţi bani decât timp disponibil. Alăturarea în reţea costă circa 9.000 de dolari de membru. Pe lângă această sumă mai este şi taxa de membru, plătită anual, care se ridică la 3.000 de dolari.

Preţul pare exorbitant luând în considerare faptul că reţele populare precum Facebook sau Twitter sunt gratuite. Totul pare o păcăleală, însă fondatorul Netropolitan, James Touchi-Peters ne asigură că este 100% adevărat.

„Netropolitan este un serviciu real şi cred că este nevoie de un public pentru acesta. Aici nu avem publicitate care să ne deranjeze”, spune Peters, 48 de ani, compozitor şi membru al Orchestrei Filarmonice din Minnesota. Ideea i-a venit atunci când a întâmpinat oarece probleme în relaţiile cu persoanele întâlnite online.

El dorea un mediu în care să se adune oamenii care pot vorbi despre pasiuni similare, experienţe de viaţă. Preţul exorbitant pentru membri atrage după sine păstrarea secretă a identităților acestora. Vârsta minimă de intrare în club este 21 de ani. Netropolitan nu este indexat pe Google.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!