Nici vedetelor nu le merg lucrurile strună întotdeauna!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 august 2015

Britney Spears, Kanye West, Arnold SchwarzeneggerFie că vorbim despre Britney Spears, Jennifer Lopez, Kanye West sau chiar Arnold Schwarzenegger, multe celebrități și-au încercat, de-a lungul anilor, norocul în lumea afacerilor, dar au dat chix!

Afacerile eșuate ale vedetelor! Ați crede că faima de care se bucură în lumea întreagă le-ar ajuta pe marile staruri să aibă succes cu orice afacere pe care ar deschide-o. Iată că lucrurile nu stau chiar așa și unele vedete au dat chix, de-a lungul anilor, în lumea afacerilor! Află în continuare despre cine este vorba!

Jennifer Lopez (Madre’s)

Ai crede că încercarea lui Jennifer Lopez de a deschide un restaurant cu meniu bazat pe rețetele pe care mama sa i le pregătea în copilărie ar fi trebuit să se bucure de un succes răsunător! Se spune că ești ceea ce mănânci și, la urma urmei, cine nu ar vrea să arate ca JLo? Ei bine, restaurantul a fost inițial un adevărat succes, dar minunea nu a durat prea mult, iar vedeta a fost nevoită să-și închidă afacerea în anul 2008.

Hulk Hogan (Pastamania)

Celebrul Hulk Hogan a sponsorizat deschiderea restaurantului tip fast food intitulat Pastamania. Nici în cazul său succesul nu a fost cel scontat, astfel încât localul a fost închis în mai puțin de un an.

Arnold Schwarzenegger (Planet Hollywood)

Planet Hollywood a fost un brand extrem de popular ceva vreme, deținând nu mai puțin de 100 de restaurante și având acționari/promotori faimoși precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis ori Sylvester Stallone. Șansa de a lua masa într-o atmosferă tipic hollywoodiană ar fi trebuit să-i încânte pe mulți, dar iată că prețurile prea piperate și-au spus în timp cuvântul. Schwarzenegger a rupt orice legătură cu franciza în anul 1999, imediat după ce aceasta a declarat faliment. Astăzi au mai rămas aproximativ 10 restaurante Planet Hollywood pe întreg mapamondul.

Steven Spielberg (Dive!)

Celebrul Steven Spielberg a deschis un restaurant cu temă acvatică, în Beverly Hills, în anul 1994. Din păcate, însă, succesul s-a lăsat așteptat, iar restaurantul a fost închis în 1999.

Britney Spears (Nyla)

Restaurantul celebrei Britney Spears, amplasat în incinta Dylan Hotel din Manhattan, s-a deschis și s-a închis în același an: 2002! Asta din pricina unor datorii imense și a faptului că s-au încălcat câteva norme de igienă. Ooops!

Primele încercări ale lui Kanye West de a pătrunde în lumea glamour a modei au fost lungi, costisitoare și fără prea mari reușite. În ciuda faptului că însuși Kanye a spus despre el că se consideră mai întâi designer și abia apoi rapper, brand-ul Pastelle a dat faliment încă dinainte de a fi lansat. Ani mai târziu, însă, dorința lui Kanye West a fost îndeplinită, întrucât linia vestimentară creată de el, împreună cu brand-ul Addidas, se bucură acum de un mare succes.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!