Niculae vrea să plece

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 iunie 2014

540 marius niculaeAtacantul român Marius Niculae (33 de ani) a jucat deja pentru un sezon la Hoverla Ujgorod, echipa care a terminat pe locul 12 sezonul care a trecut, din Ucraina. „Săgeată”, fostul golgheter al Ligii I, nu ar dori, însă, să înceapă şi noul campionat în tricoul Hoverlei.

Situaţia politică deosebit de tensionată din Ucraina l-a făcut pe Niculae să se gândească foarte serios la schimbarea echipei, în condiţiile în care în anii precedenţi a mai avut oferte din Asia, dar şi din Liga I. El mai are, însă, contract cu Hoverla până în vara lui 2015. Apropiaţii lui Niculae susţin că jucătorul este foarte îngrijorat mai ales pentru siguranţa familiei sale, deoarece în Ucraina tensiunile s-au amplificat, iar conflictul armat declanşat în est nu este chiar departe de locul în care stă acesta.

În ciuda faptului că Ujgorod este plasată în partea vestică a ţării, departe de zona fierbinte a problemelor existente, Niculae nu vrea să rişte foarte mult, așa că negociază cu clubul rezilierea de comun acord a contractului său. În acest caz am putea asista la o revenire în România a fostului fotbalist al naționalei.

Având la bază aceleași motive, presa turcă a anunţat că Mircea Lucescu o va părăsi pe Şahtior Doneţk, urmând să preia frâiele lui Galatasaray. În afară de „legiunea” Ujgorod, în campionatul ucrainean mai joacă Eric Bicfalvi, Florentin Matei şi Alexandru Vlad.

Patru jucători români sunt legitimaţi în clipa de față la Hoverla, Oros, Dandea, Cociş şi Niculae, iar Niculae a jucat 13 meciuri pentru Hoverla în sezonul trecut, reuşind și trei goluri.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!